Mire költsem a kövi havi fizumat?
Az egyetlen értelmes cél csak az lehet, hogy ha van egymilliárd Forintod, akkor egy gyaloghintón körbeviteted magad a városban augusztus 20.-án, amikor jó nagy a tömeg és zsákokból a nép közé szórod a pénzt, annél értelmesebb célt nem lehet elképzelni.
Azonban amíg ezt az összeget meg nem szerezted, csak annyi a lehetőséged, hogy spórolsz rá, előbb, utóbb csak összejön.
én szivesen elköltöm helyetted, ha gondolod. :) rám számíthatsz . :) :) ezt megoldom; emiatt nem kell aggódnod ! :)
a másik dolog, tedd félre, hátha jó lesz majd valamire később; pl lehet, hogy majd esetleg egyszer szétmegy a cipőd, kabátod, és venni kell egy újat, vagy elromlik a bojler, és ki kell hívni hozzá a szerelőt, hogy újra működjön, vagy nemtom, pl fektesd be, vegyél valamilyen cégnél részvényt, én ehhez nem_értek amúgy, csak múltkor láttam egy videót, amiben beszéltek erről, izgalmas volt. :) ebbe csak akkor menj bele, ha biztosan tudod, hogy micsinálsz; mert rossz, haszontalan dologba Ne fektess bele ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!