Mi volt a legviccesebb kérdés, amit ezen az oldalon olvastál?
Régen volt egy olyan, tök aranyos kérdés volt; az volt, ,,Te is énektanárt keresel Budapesten?" és mindenki írta, hogy ,,Nem"; én meg gondoltam beírni alá; hogy ,,Nem. Ezt miből gondoltad? :) ",de aztán nem tettem. :) Nem írtam be alá. :) :)
Meg volt még egy olyan, most azt se találom, hogy ,,Kék fiú összeillik a zöld hosszúval ?" És valaki beírta alá; hogy ,,Kék fiú a zöld hosszúval : Álompáros. " :) Valami olyasmit akart hogy kék szemű, nem tudom, milyen hajú összeillik-e a zöld szemű, fekete hajúval. Csak kihagyott pár szót. :):):)
Meg, volt még egy olyan, szintén kedvenc, most valamiért azt se sikerült megtalálnom; hogy
Megkaphatom a párom exének dns-ét ? És akkor csak ennyi volt a kérdés; és akkor az első válasz egy kérdés volt, én is ezt írtam volna alá, de már megelőztek, hogy ,,Miért?" :) vagy lehet, hogy úgy kérdezte, hogy ,,megkaphatom én is", nem tudom, pontosan, hogy volt, már nem emlékszem, de valamelyik forma a kettő változat közül. :) Amúgy, valami olyasmire gondolhatott; hogy ha a pasijának volt előtte másik barátnője, akkor belekerül-e az előző barátnő nyála/dns-e --ez nem volt tiszta számomra, hogy csak a nyálra, vagy konkrétan a dns-re gondolt-e; de DNS-t írt mindenképpen. -- az ő szervezetébe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!