"ég a doboz" - de mi ég?
mire gondolhatott a nénike? :D
akárhogyan próbálom levezetni, nem tudom, mire gondol.... mi ég?
Te jó ég!
Ezt nem tudni?
Hogyhogy mi ég?! Hiszen mondta a hölgy egy csomószor.
Talán mosd ki a füled!
Nagyon jól halottad, csak valamiért úgy tűnik, nem akarod megérteni. Mindig ez az értetlenség, az ember hiába beszél, csak mondja, mondja a magáét, de mégsem értik, mert az emberek nem figyelnek már egymásra, így aztán hiába is beszélünk, sosem fogjuk egymást megérteni, mert elsiklik a lényeg, mert kihal a tisztelet, a figyelem, hovatovább a szeretet az emberi kapcsolatokban és nem marad semmi, de semmi amiért érdemes lenne élni, a közért munkálkodni, a másik emberért, vagy akár a jövőért dolgozni.
Hát mi a fene égne?
A doboz!
4: több ilyen videó van. Van ahol az öreglány egy ügyfélszolgálatos nővel veszekszik. Ez kb ugyanaz mint a "baromarcús" videó. Vannak ilyenek akik unalmukban hívogatják az ügyfélszolgálatot, mert figyelemre vágynak. Az ilyeneket már hangról, telefonszámról ismerik az ügyfelesek.
Meg egyébként is egy ilyen műszaki meghibásodásos esetben nem rohannak hanyatt-homlok javítani. Sokkal olcsóbb telefonon kikérdezni az embert, mint odaküldeni a szerelőket, aztán kiderül, hogy csak a hajszárító szart. be.
Halló, tűzoltóság?
Igen.
Ég a szemközti ház.
Értem.
De jöjjenek ki.
Hol tart a tűz?
Lángol a tető, emberek ugrálnak kifelé.
Értem.
Úristen, már az egész ház ég!
Értem, az nem jó.
Te jó ég, teljesen leégett, összeomlott és már csak parázslik.
De akkor már minek menjünk ki?
Természetesen: "A DOBOZ! A DOBOZ! A HÁLÓZAT!"
Amúgy bizonyosan szó sem volt semmiféle tűzről. Ha tényleg égett volna valami, a "doboz", vagy a ház, akkor a tűzoltókat hívta volna.
És nem azon problémázna, hogy a villanyt, hűtőt nem tudja használni.
Meg hogy robogna, rázkódna a ház a tűz miatt? Miért lenne tűz az útépítés miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!