Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » "ég a doboz" - de mi ég?

"ég a doboz" - de mi ég?

Figyelt kérdés

[link]

mire gondolhatott a nénike? :D

akárhogyan próbálom levezetni, nem tudom, mire gondol.... mi ég?

#hibabejelentő #ég a doboz
2022. febr. 25. 23:47
 1/10 anonim ***** válasza:
25%

Te jó ég!

Ezt nem tudni?

Hogyhogy mi ég?! Hiszen mondta a hölgy egy csomószor.

Talán mosd ki a füled!

Nagyon jól halottad, csak valamiért úgy tűnik, nem akarod megérteni. Mindig ez az értetlenség, az ember hiába beszél, csak mondja, mondja a magáét, de mégsem értik, mert az emberek nem figyelnek már egymásra, így aztán hiába is beszélünk, sosem fogjuk egymást megérteni, mert elsiklik a lényeg, mert kihal a tisztelet, a figyelem, hovatovább a szeretet az emberi kapcsolatokban és nem marad semmi, de semmi amiért érdemes lenne élni, a közért munkálkodni, a másik emberért, vagy akár a jövőért dolgozni.

Hát mi a fene égne?

A doboz!

2022. febr. 26. 00:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyi esze sincs a néninek, hogyha ég valami, akkor nem a hibabejelentőt kell hívni, hanem a tűzoltóságot 😃
2022. febr. 26. 07:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a villanyóra dobozra (mifelénk az ország másik felén, villanyóra szekrénynek hívják) vagy pedig egy kötődobozban vannak kimelegedve a vezetékek és ott ég, lángol, füstöl, piros :D
2022. febr. 26. 11:35
 4/10 anonim ***** válasza:
14%
én most nagyon dühös lettem ettől a videótól. ez nem vicces. mi a fenének totojázik, ha baj van , akkor miért nem küld neki segítséget? Eleve rosszul kérdezett a csávó, meg mintha esze ágában nem lett volna segíteni. És ilyen full tök lassú nyugalommal; én nem érzékeltem a hívott féltől a segítő-szándékot. Ez baromira idegesítő ez a videó.
2022. febr. 26. 17:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

4: több ilyen videó van. Van ahol az öreglány egy ügyfélszolgálatos nővel veszekszik. Ez kb ugyanaz mint a "baromarcús" videó. Vannak ilyenek akik unalmukban hívogatják az ügyfélszolgálatot, mert figyelemre vágynak. Az ilyeneket már hangról, telefonszámról ismerik az ügyfelesek.

Meg egyébként is egy ilyen műszaki meghibásodásos esetben nem rohannak hanyatt-homlok javítani. Sokkal olcsóbb telefonon kikérdezni az embert, mint odaküldeni a szerelőket, aztán kiderül, hogy csak a hajszárító szart. be.

2022. febr. 26. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

Halló, tűzoltóság?

Igen.

Ég a szemközti ház.

Értem.

De jöjjenek ki.

Hol tart a tűz?

Lángol a tető, emberek ugrálnak kifelé.

Értem.

Úristen, már az egész ház ég!

Értem, az nem jó.

Te jó ég, teljesen leégett, összeomlott és már csak parázslik.

De akkor már minek menjünk ki?

2022. febr. 27. 09:22
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Látszik még sosem hívál segélyhívó számot vagy tűzoltóságot/mentőt...
2022. febr. 27. 09:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Napokig égne bármi? Nem vagyok benne biztos, hogy itt tűzről van szó. A nénike mondta, hogy már egyszer ki is jöttek a kollégák.
2022. márc. 5. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen: "A DOBOZ! A DOBOZ! A HÁLÓZAT!"

Amúgy bizonyosan szó sem volt semmiféle tűzről. Ha tényleg égett volna valami, a "doboz", vagy a ház, akkor a tűzoltókat hívta volna.

És nem azon problémázna, hogy a villanyt, hűtőt nem tudja használni.

Meg hogy robogna, rázkódna a ház a tűz miatt? Miért lenne tűz az útépítés miatt?

2022. okt. 13. 22:44
 10/10 Melinda6444 válasza:
100%
"Napokig égne bármi? Nem vagyok benne biztos, hogy itt tűzről van szó." <- mert nem is arról van szó :) Pedig már majdnem értelmesen kimondta 1:13-nál "és úgy vi... ég a doboz". Szóval igen, egyszerűen csak világított valami. Mások azt írták, hogy feléjük az öregek a bojlert hívták doboznak. Szóval valószinűleg a bojler bekapcsolt az éjszakai áramnál és melegítette a vizet. A villanyórát is valszeg ezért csapta le, mert túl nagy volt a fogyasztása a hálózatához. :)
2023. szept. 2. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!