Nem vagy fáradt,amikor minden éjjel az álmaimban szerepelsz?

Mindig sejtettem, milyen kényesek a macskák, de bezzeg mégis őket tejben-vajban fürösztik.
Pedig ha nekem mondanák, hogy - gyere kutyus, leszek a gazdasszonyod - és még a buksimat is megsimogatnák, boldogan és hálásan lafatyolnám az áldott kezet, vagy akármit, de hát szegény ebek sorsa mindig mostoha volt ebben a legislegjobb világban, ahol Voltaire szerint minden jóra fordul, legalább is ezt próbálta bemesélni Candidnak, de aligha tudta mit beszél, mert ez csak legfeljebb a macskákra lehet érvényes, akik között olyanok is akadnak, akik feneketlen gőgjükben még meg is sértődnek ettől a nagy-nagy jótól és egszerűen elszaladnak előle, amint azt a legnagyobb megdöbbenéssel olvastam fentebb.
#8 Jaj,jaj csak nem?
Kitartás, már nem kell sokat várni,hamarosan lesz egy rendes gazdád,aki keres az talál.
Remélem az este ne gyulladt ki a függöny?
#9 Te csillogsz a fényben.🤩
A szépséged olyan természetes.
Olyan érzéki és csábító vagy.
Nem csak kívülről, hanem belülről is csinos vagy.
Édes vagy.☺️
#10 Na ne,te tényleg létezel?😮
Nincs könnyű dolgod velem,de nagyon kitartó vagy és ezt becsülöm benned.
Te vagy az én állom manóm.

#17 Na ne,valahogy éreztem hogy az nem is te vagy,pont szólni is akartam.
Ügyes a dublőröd,de rövid időn belül észrevehető hogy az nem is te vagy. 🙂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!