Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A házimacskák valójában...

Ufokurtato007 kérdése:

A házimacskák valójában idegen kémek?

Figyelt kérdés

Eszerint a mi általunk ismert "cicusok" valójában földönkívüliek, akiket valamilyen idegen faj azért küldött le közénk, hogy kémkedjenek az emberi fejlettség, technológia után. Ez megmagyarázza a tavaly novemberi fekete párducot az Alföldön, ami ezekszerint egy megfigyelő egység volt és ahogy befejezte a megfigyelést visszatért az anyabolygójára. Valószínűleg az invázió előtti állapotfelmérésre, felkészültség végett vetették be.

Link: [link]

2022. febr. 16. 12:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Tehát ebből következik, hogy kizárásos alapon nem lehetnek mások, mint idegenek vagy legalábbis azok háziallatai, esetleg kémkedési céllal létrehozott bio-felderítőegységek.
2022. febr. 16. 13:34
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

"A macskákról köztudott, hogy nem evilági lények."

erről csak a köznek felejtettek el szólni

2022. febr. 16. 13:38
 13/23 anonim ***** válasza:
79%

Áttették humor kategóriába

...

🤣🤣😂🤣

2022. febr. 16. 14:03
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
13 oda valo :D
2022. febr. 16. 14:03
 15/23 A kérdező kommentje:
Ezzel is csak azt bizonyítják, hogy igazam van és próbálják elhallgattatni az igazságot.
2022. febr. 16. 14:17
 16/23 anonim ***** válasza:
Van némi igazsága a kérdezőnek, mert ha nem kémkedés lenne a macskák feladata, a szomszédé miért járna ennyit át?
2022. febr. 16. 14:34
 17/23 anonim ***** válasza:

Cirmit a Plejádiak hozták galakszi takszival. Mondtam neki mondom szoszi van Cirmi erre mondja Cirmi: dikk szoszi tesam semmi veled mivan, dikk? mondom mennyeman Cirmi te mióta beszélsz magyarul? erre asszondja Cirmi én vagyok Plejádi Cirmi a C63 Annabius boy go ról. Mondom neki mondom ne mondjad man hogy te asztat mondod hogy te tudsz beszélni. Erre asszondja mán pedig de! Mondom dikk Cirmi ne ugassá nekem. Erre Cirmi elővette a Duke Nukem 3D-ből peacetoyt és ezt mondja: Az élet értelme, hogy mindig, mindenhol a legjobb pacekot kell hozni. Az idegeim felmondták a szolgáltatot és rázendítettem könyörtelenül egy gyerek dalra:

Cirmos cica haj

Hova lett a vaj?

Ott látom a bajuszodon

Most lesz neked jaj

Ez utan meg cirmi atvaltozott ilyen transzformatora gondolom ijen transzfórmersz vag ijesmi. oszt megrazott, mondom dik cirmi hajad is mien xdxdxd

Aztán felöltöztem, majd elmentem a munkába, hogy ismételten teljesítsem a kötelezettségeimet a lehető legjobban, a tudásomnak megfelelően.

2022. febr. 16. 23:49
 18/23 anonim ***** válasza:
Egyébként a drótszőrű tacskókra miért nem gyanakszik senki?
2022. febr. 16. 23:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem az én Vörös királysiklóm Soros Györgynek kémkedik.
2022. febr. 17. 15:37
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

„A macskákról köztudott, hogy nem evilági lények. Megmagyarázhatatlan dolgaik vannak, amik szembemennek a logikával.”

A macskák értelmes lények, te mész szembe a logikával, te gyagyás. Egy macska sokkal értelmesebb nálad.

2022. febr. 21. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!