Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha valakinek a kerdeset vagy...

Ha valakinek a kerdeset vagy valaszat jelentem a gyakorin(mert pl tragar szavakat hasznal), akkor utana birosagon kell felelnie az illetonek a tettei sulya miatt?

Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, azonnal kényszermunka táborba kerül.
2022. febr. 15. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szibériaba küldik!
2022. febr. 15. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Statáriális rögtönítélő bíróság arra ítéli, hogy azontúl reggeltől estig magyar TV filmek, sorozatok nézésével töltse el élete hátralévő részét,mely alól a bolondokházába kerülés sem mentesít.

Nincs kegyelem!

Amennyiben rossz magaviseletet tanúsít, súlyosbításképpen egy hétig Gyakori Kérdések humoros oldalát kell olvasnia, de ezt felfüggedzthetik látható agykárosodás esetén, mert azért mindennek van határa.

2022. febr. 15. 23:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy észak-koreai munkatáborba kerültem érte. Sutyiban netezek, de ha lebukok, Kim Dzsong Un személyesen fog engem farbarakni üvegszilánkos vazelinnel, és utána leharapja a fejem. Csak hogy lásd, mit kockáztatok!
2022. febr. 16. 00:05
 5/5 anonim ***** válasza:
A gyakorihunak van saját börtöne, oda kerülnek a szabálysértök.
2022. febr. 16. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!