Ha valakinek a kerdeset vagy valaszat jelentem a gyakorin(mert pl tragar szavakat hasznal), akkor utana birosagon kell felelnie az illetonek a tettei sulya miatt?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 22:52
1/5 anonim válasza:
Nem, azonnal kényszermunka táborba kerül.
3/5 anonim válasza:
Statáriális rögtönítélő bíróság arra ítéli, hogy azontúl reggeltől estig magyar TV filmek, sorozatok nézésével töltse el élete hátralévő részét,mely alól a bolondokházába kerülés sem mentesít.
Nincs kegyelem!
Amennyiben rossz magaviseletet tanúsít, súlyosbításképpen egy hétig Gyakori Kérdések humoros oldalát kell olvasnia, de ezt felfüggedzthetik látható agykárosodás esetén, mert azért mindennek van határa.
4/5 anonim válasza:
Én egy észak-koreai munkatáborba kerültem érte. Sutyiban netezek, de ha lebukok, Kim Dzsong Un személyesen fog engem farbarakni üvegszilánkos vazelinnel, és utána leharapja a fejem. Csak hogy lásd, mit kockáztatok!
5/5 anonim válasza:
A gyakorihunak van saját börtöne, oda kerülnek a szabálysértök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!