Humor Herold kérdése:
Valóban igaz az, hogy egy azték vagy maja harcos szelleme költözik belém ha 1 hónapig minden nap 3 ek. chia magot eszek?
Figyelt kérdés
Pontosan 14,93 gramm fogyasztásra vonatkozik, és csak abban az esetben teljesül ha a napi bevitel reggel 6:23 és 7:47 között történik.
Állítólag az egyén hatalmas erőre tesz szert hirtelen, és bárkit képes lezúzni.
2022. febr. 12. 16:54
1/10 anonim válasza:
Honnan szedtek ilyen babonákat?
2/10 A kérdező kommentje:
Ha elárulom akkor nem működik :) Ez is a feltételek között van!
2022. febr. 12. 17:13
3/10 anonim válasza:
És mitől függ, hogy azték vagy maja? Melyik ér éppen rá? :D
4/10 A kérdező kommentje:
Az már az egyén személyiségétől függ. Amelyik kompatibilis vele :)
2022. febr. 12. 17:16
6/10 anonim válasza:
Én nem tudom eddig én még nem találkoztam vele, már rég óta chia-zom.
7/10 anonim válasza:
15mg a napi, mivel rosttartalma gazdag ezért fel kell tüntetni a csomagon, hogy 15 mg a napi adag.
Az hogy ti milyen fantazmagórát találtok ki attól még nem változtat a tényen, hogy energiát és erőt is ad annak aki eszi, mivel gazdag a tápanyagban, mivel szuper étel.
8/10 anonim válasza:
Azt nem tudom, de fűből kevesebb is elég hozzá
9/10 anonim válasza:
#6 lehet, hogy az időponttal van gond. Biztos jókor eszed?
10/10 Olga néni válasza:
Száraz kenyérhéjjal is működik. Krumplihéj nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!