Tényleg mikroorgazmusok vannak minden ember belében? Én nem érzem ezeket. Ti igen? Vagy ennyire pici orgazmusok? Akkor meg mi értelmük?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 10:06
1/8 anonim válasza:
Igen, ott munkálkodik Bél Flóra.
(ha már humor)
2/8 anonim válasza:
Igen. A mikro előtag azt jelenti, hogy nagyon kicsi. Nagyon hasznos lenne nem lógni általános iskolai biológia órákról mert ha ezt a kérdést élőben teszed fel nagyon ki fognak nevetni...
3/8 A kérdező kommentje:
1: Bél Flóra XD Egyszerű de nagyszerű.
2: Te most széttrollkodod a trollkodásom? Ez így egy végtelen frantál lehet szóval óvatosan. Egymást fogjuk oda-vissza trollkodni az idők végéig. 😘 Azért ment a like neked is. Groteszk, de vicces reakció.
2022. febr. 3. 11:13
4/8 A kérdező kommentje:
* fraktál (csak túl böszmék az ujjaim a telómhoz).
2022. febr. 3. 11:13
5/8 anonim válasza:
Te biztos vagy benne, hogy nem érzed?
Ugyanis már kiderült, hogy ezek valóban beleszólnak az életünkbe, még a hangulatunkba is.
Ezen kívül egy pici baba, amíg meg nem kapja ezeket, addig nyűgös, és még az anyatej emésztésével is gondok vannak.
6/8 A kérdező kommentje:
Most hogy mondo lehet hogy attól a sok aprócska orgazmustól vagyok ilyen jó kedélyű. :-) Bar ezeket néha kiegészítem egy rendes orgazmussal is. 🙃🤓
2022. febr. 3. 13:20
7/8 anonim válasza:
Hát szabad szemmel még senki se látta. Én kételkednék a helyedben.
8/8 A kérdező kommentje:
Igaz bátya, amit nem látok az nincs. Ezért nem hiszek a Barackos Obamában, az Orbán Vityában meg a wifiben sem. Egyiket sem láttam még élőben. Szerint ezekből 2 animált 1 meg nincs.
2022. febr. 4. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!