Érte már el valaki azt a hatást a spenóttól mint Popeye?
Vagy inkább Hulk :P
Jól értem kérdésed?
Arra vagy kíváncsi, válhat-e tengerésszé valaki a sok spenóttól?
Nem, úgy értem mikor betolta a spenótot és hatalmas erőre kapott és hirtelen megnőtt a keze és leverte a dagi csávót!
Tudom, olvastam én is :)
Hát jellemző amúgy hogy a gyerekkorom hazugságra épült a mesék alapján!
A prérifarkas is majdnem 2 szer olyan gyorsan tud futni a valóságban mint a gyalogkakukk...a mesében meg háááát...
A tom és jerryről nem is beszélve.Ahol mindig az egér szivatta a macskát.Én a valóságban még csak arra láttam példát mikor a macska játszik kicsit az egérrel, mielőtt kivégzi!
A mesében kengyelfutó gyalogkakukk van... Tom és Jerry egyformán szivatták egymást. Rossz helyen nézted az egeret. Nálunk sokszor eredménytelen a macska egérfigása, mert az egér gyakran túljár sajnos a macska eszén.
De azt valahogy nem tudom elhinni, hogy tudod, hogy a spenót, csak egy elírás miatt lett csodaszer popeynél, és annak ellenére még mindig várod a csodát. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!