Orbán Viktor beugorhat hozzám is váratlanul?
Figyelt kérdés
Készüljek krumplis csirkefarháttal?2022. jan. 25. 19:52
11/21 anonim válasza:
Hol van a többi 2.5-es értékelésű fidesz bérenc?
Hiányoznak.
Üdv: Columbo
13/21 mindentudó99 válasza:
Nálam pont itt volt. A kutya nem hívta. Ki is penderítettem. Nem tudom leadják e.
14/21 anonim válasza:
Hozzád is beugorhat váratlanul, ha előtte bombakereső kutyák körbeszimatolták a lakhelyed.
15/21 anonim válasza:
Idióta.
Házhoz megy a szerencse ,te+kibaszod.
+érdemled a nyomorodat.
16/21 Shai-Hulud válasza:
Persze, hogy beugorhat.
Én is készülök rá, igaz, nem csirkefarháttal, hanem kalas..... izé halas tésztával.
19/21 anonim válasza:
A Soros ügynökök kegyetlenek voltak, gyötörték a a keresztény, konzervatív embereket akik rettegtek tölük, egyetlen ember mert szembeszállni velük: Orbán Viktor. Orbán Viktor olyan bátor volt, amilyet még nem látott a világ, bàtorságát csak szíve nemessége múlta felül. Ahol megjelent Soros, ahol ártatlan jobboldali, keresztény, konzervatívok szenvedtek, ott hirtelen ott termett Orbán Viktor.
A kérdésre válaszolva: Ne csüggedj! Majd elmegy hozzád is, és megment.
20/21 anonim válasza:
Lehet hogy már be is ugrott hozzád és a telefonoddal hallgatózik rólad és a családodról. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!