Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A saját magam testvére vagok?

A saját magam testvére vagok?

Figyelt kérdés
Tehát. Ha a testvérem testvére fixen az én testvérem (édes testvérekről van szó), akkor a saját magam testvére vagyok, mert a testvérem testvére én is lehetek?

2022. jan. 18. 22:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az még hab a tortán, hogy a nüvéred anyjával csinált gyerekednek nem csak az apja lennél, hanem a nagybátyja is, mert a gyerek anyja a nővéred anyja lenne, azé a nővéredé, aki az anyád.
2022. jan. 19. 07:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Elborult egy fantáziád van...
2022. jan. 19. 11:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Miért, csak segíteni akartam, ha már annyira szeretnél a saját testvéred lenni, ezért tüzetesen megvizsgáltam a kérdést, mert ki tudja, nem vagy e svéd, vagy LMBTQ-s szimpatizáns, erre tessék, még le vagyok hurrogva, hát ez a hála és a köszönet, teljesen meg vagyok botránkozva, mintha nekem lenne ilyen, hm, szóval ilyenamolyan családom és nem neked!?

:)

2022. jan. 19. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak akkor lehetsz a saját testvéred ha egyke vagy!
2022. jan. 19. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
Mert nekem ő a testvérem! Vérem vérem testvérem!
2022. jan. 19. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!