A saját magam testvére vagok?
Figyelt kérdés
Tehát. Ha a testvérem testvére fixen az én testvérem (édes testvérekről van szó), akkor a saját magam testvére vagyok, mert a testvérem testvére én is lehetek?2022. jan. 18. 22:09
11/15 anonim 

válasza:

Az még hab a tortán, hogy a nüvéred anyjával csinált gyerekednek nem csak az apja lennél, hanem a nagybátyja is, mert a gyerek anyja a nővéred anyja lenne, azé a nővéredé, aki az anyád.
12/15 A kérdező kommentje:
Elborult egy fantáziád van...
2022. jan. 19. 11:01
13/15 anonim 

válasza:

Miért, csak segíteni akartam, ha már annyira szeretnél a saját testvéred lenni, ezért tüzetesen megvizsgáltam a kérdést, mert ki tudja, nem vagy e svéd, vagy LMBTQ-s szimpatizáns, erre tessék, még le vagyok hurrogva, hát ez a hála és a köszönet, teljesen meg vagyok botránkozva, mintha nekem lenne ilyen, hm, szóval ilyenamolyan családom és nem neked!?
:)
14/15 anonim 

válasza:

Valószínűleg csak akkor lehetsz a saját testvéred ha egyke vagy!
15/15 anonim 

válasza:

Mert nekem ő a testvérem! Vérem vérem testvérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!