Jó reggelt! Hova ilyen sietősen?
Jó a ló..szt!
Én nem sietek, a főnök sürget h már bent kellene lennem melóban.
Mondtam kések egy kicsit és csak holnap érek be. Hát nem értékelte a poént. A szőnyeg szélén kezdem a napot
Már nem sietek, mert ripsz, ropsz elintéztem, ami roppant sürgető volt és mindenkit megnyugtatok, teljes siker koronázta a törekvéseimet, így most kényelmesen iszogatom a reggeli kávémat és azon ábrándozom, hogy ma karanténba zárom magam egy laza hétre, ezért tisztelettel várom azon kedves, drága covidos hölgyek jelentkezését, akik hajlandók maszk nélkük egyenesen az arcomba lihegni, lehetőleg tíz centinél közelebbről, esetleg a biztonság kedvéért egy pici csókocskára is hajlandók, mert fő az egészség, meg a táppénz, így korlátozottan anyagi ellenszolgáltatást és kisüsti szilvapálinkát is biztosítok egy munkareggeli keretében, ami a szalonnás rántottától a vajkrémes kenyérig is terjedhet, szalámim sajnos mára elfogyott, de a konzervkészletemből azért még lehet hozzá válogatni.
A többit meg meglátjuk, mert semmit nem kell elsietni, nyugalom a hosszú élet titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!