A postás mindíg 2x Csentget?
13.
De hogyha már magyar helyesírás, akkor miért *szal ....? :)
14.
Kit érdekel ? :D
amúgy, én meg azóta nem figyelek neten a helyesírásra; amióta láttam, hogy neten mások is tojnak rá. :)
amúgy, ez a szal, ez nekem olyan, mint a nemtom, azt is néha szoktam így írni; nekem ez már szleng; ez már beépült; a szal-hoz sem szoktam soha aposztrófot írni; úgyis, gondolom, hogy mindenki érti, hogy arra gondolok, hogy szóval. :)
De egyébként pont ezt mondom, ha nem figyelted volna; hogy tök fölösleges belekötni, pláne humor-kategóriában. :)
Én egyedül akkor kötöttem bele; amikor egy kérdező úgy tette föl a kérdését, hogy jóó, hosszú; tömény szöveg volt; és nem volt benne egy darab vessző se; írtam, hogy írja le érthetőbben; és megint leírta, csak másszavakkal, de szintén vessző nélkül; na, az már az igénytelenség tetőfoka volt. Ha nem segít másoknak, hogy segíthessenek; hogy megérthesse a másik ember az ő sztoriját, ha lusta kiírni rendesen; akkor mire vár segítséget ? Hát, akkor nincs kérdés; akkor tegyen föl valami olyat, amire lehet reagálni :) De egy baromi hosszú szöveg; hát, én amúgy érteni szoktam , ha valaki nem használ vesszőket; de hogy egy darabot sem használ; én végigolvastam mindkét kifejtését; és teljesen értelmetlen volt mind a kettő; mégha beleképzeltem vesszőket is 1-2 helyre; akkoris totál értelmetlen volt a szöveg; pedig elvileg magyarul írta. De, ha nem kellett neki a segítség; akkor így járt. Vagy tegye föl normálisan; hogy érthető is legyen a problémája, ha azt akarja, hogy segítsünk neki; ha meg nem akarja, akkor ne rabolja azzal mások ideét, hogy kirakosgatja a netre; és a másik meg belefeszül; hogy próbál neki segíteni. Na, tehát, én ott belekötöttem a helyesírásba; máshol, ha amúgy értelmesek a mondatai, rá lehet jönni; hogy mit akar, akkor én nem szoktam. :)
15.
Csak vicc volt! a 16-os meg mindjárt szívrohhhamba lesz
16.
Amúgy a de hogyha között nem kell vessző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!