Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A postás mindíg 2x Csentget?

A postás mindíg 2x Csentget?

Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 14:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
@3 Az mekkora baj, ha nekem Martell Károly jobb hüvelykujja jött ki?
2022. jan. 11. 21:24
 12/21 1112 ***** válasza:
humor-kategóriában miért nem fér el egy ilyen helyesírás? ha direkt csinálta, ha véletlenül, szerintem viccesen írta le. :)
2022. jan. 11. 22:10
 13/21 1112 ***** válasza:
*szal szerintem nincs ez a kérdés elrontva; mert valaki írta, hogy el van; de szerintem ponthogy dob rajta. hogyha csak annyira rossz egy helyesírás, egy elgépelés, hogy még nem rontja a megérhetőséget; szerintem a humor-kategóriában még elfér; ide simán belefér.
2022. jan. 11. 22:11
 14/21 anonim ***** válasza:

13.

De hogyha már magyar helyesírás, akkor miért *szal ....? :)

2022. jan. 11. 22:18
 15/21 1112 ***** válasza:

14.

Kit érdekel ? :D

amúgy, én meg azóta nem figyelek neten a helyesírásra; amióta láttam, hogy neten mások is tojnak rá. :)

amúgy, ez a szal, ez nekem olyan, mint a nemtom, azt is néha szoktam így írni; nekem ez már szleng; ez már beépült; a szal-hoz sem szoktam soha aposztrófot írni; úgyis, gondolom, hogy mindenki érti, hogy arra gondolok, hogy szóval. :)

De egyébként pont ezt mondom, ha nem figyelted volna; hogy tök fölösleges belekötni, pláne humor-kategóriában. :)

Én egyedül akkor kötöttem bele; amikor egy kérdező úgy tette föl a kérdését, hogy jóó, hosszú; tömény szöveg volt; és nem volt benne egy darab vessző se; írtam, hogy írja le érthetőbben; és megint leírta, csak másszavakkal, de szintén vessző nélkül; na, az már az igénytelenség tetőfoka volt. Ha nem segít másoknak, hogy segíthessenek; hogy megérthesse a másik ember az ő sztoriját, ha lusta kiírni rendesen; akkor mire vár segítséget ? Hát, akkor nincs kérdés; akkor tegyen föl valami olyat, amire lehet reagálni :) De egy baromi hosszú szöveg; hát, én amúgy érteni szoktam , ha valaki nem használ vesszőket; de hogy egy darabot sem használ; én végigolvastam mindkét kifejtését; és teljesen értelmetlen volt mind a kettő; mégha beleképzeltem vesszőket is 1-2 helyre; akkoris totál értelmetlen volt a szöveg; pedig elvileg magyarul írta. De, ha nem kellett neki a segítség; akkor így járt. Vagy tegye föl normálisan; hogy érthető is legyen a problémája, ha azt akarja, hogy segítsünk neki; ha meg nem akarja, akkor ne rabolja azzal mások ideét, hogy kirakosgatja a netre; és a másik meg belefeszül; hogy próbál neki segíteni. Na, tehát, én ott belekötöttem a helyesírásba; máshol, ha amúgy értelmesek a mondatai, rá lehet jönni; hogy mit akar, akkor én nem szoktam. :)

2022. jan. 11. 22:28
 16/21 1112 ***** válasza:
*De, hogyha magyar helyesírás; akkor a ,,de" és a ,,hogyha" közé miért nem tettél vesszőt ? :D :) :)
2022. jan. 11. 22:29
 17/21 anonim ***** válasza:

15.

Csak vicc volt! a 16-os meg mindjárt szívrohhhamba lesz

2022. jan. 11. 22:52
 18/21 1112 ***** válasza:
Ne aggódjon mindenki, most azonnal ! :)
2022. jan. 11. 23:01
 19/21 anonim ***** válasza:

16.

Amúgy a de hogyha között nem kell vessző!

2022. jan. 11. 23:13
 20/21 1112 ***** válasza:
szerintem kell, mert ez olyan, mint a ,, viszont, amennyiben, feltárjuk, és úgy vesszük észre..." ---ez nem könyvből van, hanem csakúgy rögtönöztem. :):)
2022. jan. 11. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!