Nyeléskor miért nem hallani hogy csobban a falat a gyomrunkban?
Figyelt kérdés
na, ki lesz a f.szagyerek aki eloall a valasszal? :D2022. jan. 7. 23:04
1/9 anonim válasza:
Pedig hallani.
Ideje elszaladnod fülészetre...
3/9 anonim válasza:
Nekünk nincs közös gyomrunk; viszont én néha ide szoktam hallani, amikor a tijédban csobban.
4/9 anonim válasza:
Őskorban a közös étkezéseknél rendkívül zavaró volt, hogy mindenkinek lehetett hallani, ahogy a falat belecsobban a gyomrukba. Így találták fel ezekben a zajos evési időkben a füldugót. De füldugóval sem volt kényelmes emészteni, én is próbáltam már, így az evolúció során a gyomrunk fala kialakított egy hangszigetelt réteget, hogy zajmentesen is tudjon táplálkozni az emberi faj.
Ha így haladunk, hogy az emberi faj mennyi ostobaságot tud beszélni még evés közben is, minden bizonnyal a meg nem álló evolúció során a torkunk és a szájunk is hamarosan hangszigetelt lesz, hogy csendben és zajmentesen tudjunk táplálkozni és emészteni egymás közt.
5/9 anonim válasza:
Röviden-tömören kedves kérdező, te nem fejlődtél ki rendesen az evolúció folyamán.
6/9 anonim válasza:
Bocsánat kedves kérdező, épp ellenkezőleg, remekül kifejlődtél, mert ugye nem hallod, ahogy csobban a falat. Az evolúció ismét győzedelmeskedett.
7/9 anonim válasza:
Én szoktam gyomrozni ahogy a falatoz nyel a csobbanban. Amennyiben Ön nem, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, s talán talál megoldást a nincs is semmi baja magánakra.
8/9 anonim válasza:
Talán nem a falat kéne csócsálni. aZ amúgy felszív maga körül minden nedvet egyböl; azér nem hallod.
9/9 anonim válasza:
Itt olvasom a kommenteket , mindenki messze van a valóságtól mint vak ló a szakadék szélétől . A válasz adja önmagát , azért nem hallod mert túl hangosan nyámnyogsz és a szád túl közel van a gyomrodhóz . Matek és fizika az egész . Nem szeretnék a vendéged lenni amikor eszel mert megsűketülnék a csámcsám-odtól .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!