Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hol találok időgépet?

Furrytaily McCyanfoxface kérdése:

Hol találok időgépet?

Figyelt kérdés

Üdvözletem, McCyanfoxface vagyok, alattvalóknak csak Lord Furrytaily. Én vagyok (vagyis leszek) a Lokális Galaxiscsoporti Birodalom első, és mindenkori császára.

És az történt velem, hogy köztársaságpártiak összesküdtek ellenem és visszaküldtek egymillió évet az időben, ide a 21. század elejére. És vissza kéne jutnom, mert semmi kedvem sincs egymillió évet kivárni. Mivel halhatatlan vagyok ezért, nem fogok pár évtized múlva meghalni, tehát kénytelen leszek ezt kivárni, hacsak nem tudok visszamenni.

Próbálkoztam volna az amerikai elnöknél, hátna neki van időgépe, de nem tudtam bejutni a Fehér Házba, sőt ki is tiltottak az USA-ból, mondván, hogy közveszélyes elmebeteg vagyok. És nem is tudom bizonyítani, hogy az vagyok, akinek mondom magam, mert úgy löktek be az időgépbe, hogy semmi nem volt nálam.

Valakinek nincs egy felesleges időgépe? Esetleg tudna hibárnálni, és egymillió év múlva felébreszteni, hogy ne unatkozzak? Természetesen, aki segít rajtam az nagyon gazdagon meg lesz jutalmazva! 🖖

2022. jan. 6. 15:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Engem....senki nem nevezhet.... NYUSZINAAAK!!!! MÁDÖFÁKŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!

2022. jan. 8. 13:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok McFly!
2022. jan. 8. 20:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha mehetek veled tudok szerezni egyet.
2022. jan. 9. 21:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Építs időgépet magadnak. :)
2022. jan. 9. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Ott a panir mellett van a konyhában .
2022. jan. 9. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!