Patay Fanni Viki kérdése:
Szerintetek meik a legrégebbi állat?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 15:23
3/20 anonim 

válasza:

pankrátor giliszta; :) Najó, csak giliszta; pankrátor nélkül. :) :)
4/20 anonim 

válasza:

Én elég nagy állat vagyok, de nem vagyok túl régi.
5/20 anonim 

válasza:

A kérdésben szerepel egy nem létező szó. Kitalálod meik az?
6/20 anonim 

válasza:

Szerintem is a meik a legrégebbi állat. A meik egy másik bolygón jött létre, az univerzim legelső állataként.
7/20 anonim 

válasza:

*Az univerzim olyan, mint a mi univerzumunk, csak egy másik.
8/20 anonim 

válasza:

A nokedli lesz, mert ismerem a bölcs mondást, hogy iszik, mint a gödény, vagy nem is, ez másik, mnjuk ez is jó, de az igazi, hogy nyeli a kacsa a galuskát - és ezek nagyon bölcs mondások, a bölcsesség meg az öregséggel jön meg, ezért ez lehet a legöregebb állat bölcs mondás.
9/20 anonim 

válasza:

A baromfiudvar tele van an-tikkal.
10/20 anonim 

válasza:

Sanszos, hogy a dinoszaurusz lesz a legrégibb állat, mert az olyan öreg, hogy csak úgy zörögnek a csontjai, ha egy kis huzat van a múzeumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!