Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Egy csomag zsebkendő szavatoss...

Egy csomag zsebkendő szavatossága mennyi idő után jár le?

Figyelt kérdés

2021. dec. 31. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bele vqn nyomtatva,de csak akkor válik láthatóvá ha használod.Orrodon nem farkadon.
2021. dec. 31. 15:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy évszázad.
2021. dec. 31. 17:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg; hogyha még nincs benne amolyan sárga trutyi; akkor még sokáig eláll; de ha van, akkor már nem bírja olyan sokáig. (Megjegyzés, ha már más használta előtted, és nem te, és attól van rajta sárga trutyi; vagy gyűrött, vagy valami, mert használva lett; akkor már nem ajánlom a használatát; akkor már másikat kell használni. Lehet olyan is, hogy már nem látszik rajta a trutyi, mert beleszáradt, vagy töményebb trutyigombóc, vagy esetleg vér van rajta; akkor már ne használd; ha az nem tőled származik; akkor kell másik.)
2021. dec. 31. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
*remélem, jól írtam le. puszi mindenkinek, és boldog új évet; és egy strucc vagyok. [Najó, az nem, de már majdnem; mer egyik nagyanyám egy strucc; a másik egy galaxis; de egy olyan, amilyen még nem láttatok.Ha nem jól írtam le; akkor bocsi.]
2021. dec. 31. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:

*amilyet.

amúgy szal, tényleg ,remélem, jól írtam le, nem strcuc vagyok amúgy, senem strucc; senem galaxis; hanem egy másik fajta élőlény létezési forma. Egy emböc.

2021. dec. 31. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Onnan tudod biztosan, goy megpenészesedett.
2022. jan. 2. 01:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Létezik fehér színű penész is. (személyesen vagyok 3.,4.,5.válaszoló még eme kérdésnél. )
2022. jan. 2. 01:41
 8/8 anonim ***** válasza:

*látom a kategóriát amúgy, nyugi;

mindenki,neaggódjatok kérlek! ♥

2022. jan. 2. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!