A patyolatba küldött pantallóban felejtettem a cvikkeremet, hogy fogok így eltalálni a borbélyhoz, Tivadar?
Söhogy Bodri bátyám, söhogy! Szarni köll bölö hogy áll a gólyafészök amíg nincs mög a szódásszifon.
Majd ha a külddki möghozza a gatyóját löhöt spuri a borbölyhoz.
A távbeszélő készüléken rendelhet kelmed boyszolgálatot, kik karon fogják majd önt és üstökének, avagy állszörzetének kurtítása után haza is kalauzolják nagybecsű személyét.
Amennyiben a kalpagját kend a ruhatárban felejtendné, kis baksis illendő ígéretével bizton rávehetné valamely boylegénykét, hogy tüsténden értve szaladván visszatestálja komfortos ruhatárába imez nélkülözhetetlen ruhadarabját, mely nyakba való kendőjével olyannyira összveillőn hordható, hogy ártatlan szűzi leányszemek elhomályosulának láttokra lett légyen az ön tökéletes eleganciája megdobogtatván ártatlan szíveiket, minekutána szerelembe esének az ön irányába.
Kedves Zivatar! Patyolat Ede vagyok. Az önlangallójában magtaláltuk a cilinderét. Kifutófiúnkkal elküldjük az ön otthonába.
Tisztelettel
Patyolat és Tsa.
Alapittatott 1874-ben
Főherceg Sándor utcza 8.
Az semmi kérem!
Én a jómultkora cvikkerekemet a cekkeremben felejtettem, és tiszta czukor lett...🧐
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!