Félek a túrós csuszától. Mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon félek a túrós csuszától mert hallottam emberre veszélyes és ő támad meg mindenkit. Hogyan lehet távol tartani magamtól?2021. dec. 26. 10:38
11/47 anonim válasza:
Csak meg kell szórni egy kis cukorral és meglátod a félelmetes szörny azonnal ennivalóan édes lesz 😍
12/47 anonim válasza:
Hívd fel az apját a túrós gombócot. Ő rendre utasítja.
13/47 anonim válasza:
Menekülj el!
Az a lényeg, hogy ne öld meg, mert védett!
14/47 A kérdező kommentje:
Fingik és harcol.
2022. szept. 19. 22:15
16/47 anonim válasza:
Mosógépben, 60 fokon kell mosni 42 percig, aztán pedig ezres fordulaton centrifugázni.
17/47 A kérdező kommentje:
Sajnos, próbáltam megenni de ő elszökött és Halloweeni hangon kezdte el kiabálni hogy majd visszajön és engem kitesz a lakásból. Ez esetben mit tehetek?
2022. szept. 30. 22:50
18/47 anonim válasza:
Itt már komoly a baj, ki kell hívni a kártevőirtókat
19/47 anonim válasza:
Szerintem zárd kulcsra az ajtót.
20/47 anonim válasza:
Freddy Kruegert tudnám ajánlani, dokumentálva van, hogy minden túrós csuszával el tudott bánni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!