Kinek ítélnéd meg a Karinthy gyűrűt?
Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 15:29
A kérdező szavazást indított:
Galla
Laàr
Tóth Andi (mert olyan nincs, hogy ne legyen valahol, mint Kiszel Tünde
11 szavazat
1/7 anonim válasza:
Senkinek, de Gallának semmiképpen. Nem az meg nem a meztelen/nem meztelen ügy miatt, hanem azért mert az egész tevékenységét nullával egyenlőnek ítélem meg. Lehet, ezzel egyedül vagyok.
Az egész banda humora nekem nem jön be. Margit, Besenyő Pista bácsi stb. értékelhetetlen. Viszont a stand upos fazonokat sem tartom semmire. A kabaré megszűnt már régen.
3/7 bazaltkaroly válasza:
Galla nagy kedvencem volt, de el kell ismerni, hogy az években már nagyon elfuserált lett. Azonban, ha figyelembe vesszük, hogy mit tett a magyar humorért, akkor úgy gondolom megérdemelné. A botrányáról meg nem tudom, hogy mennyire igaz. Az legjobb az lett volna, ha az eredeti Vastyúk tagbaji egyszerre kaptak volna gyűrűt, mert együtt voltak igazán jók.
4/7 anonim válasza:
Na, már megint jobban tudják mások, én mit gondolok. Gratula!
5/7 anonim válasza:
Gallának (de csak akkor kapná meg, ha a f@rkára húzná). :D
6/7 anonim válasza:
Senkinek.
A nyomába sem lépnek.
Karinthy határtalanul művelt, nyelvzseni író volt. Nem humorista volt. ÍRÓ.
Különféle műfajokban csikráztatta meg remek humorát is. Stílusparódiáival új, egyedi műfajt teremtett. Nyevzsonglőr volt, számos nyelvi játékot talált ki.
Nincs olyan szószaporító, aki a nyomába léphet.
Az a nyomorult, aberrált szerencsétlen meg főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!