A kérdező szavazást indított:
igen
nem
talán
nem tudom
mi az
kérdezd meg, aki tudja
33
17
21
önmagát megfőző, gumicsizmás tejbegríz fahéjjal és kakaóvaj klaviatúrás, zord kötöttsapkában véletlenül.
12 szavazat
1/6 A kérdező kommentje:
(elnézést,ha nem jót írtam. )
2021. dec. 5. 19:11
2/6 A kérdező kommentje:
*nem zord a klaviatúra; maga a sapka az; mert gondoltam, vicces; eredetileg latinul akartam írni, csak amikor vissza akartam fordítani, már nem adta ki az eredeti szót ;úgyhogy maradt ez.
bocsi,ha valakit bármivel megbántottam volna; ♥
Remélem, azért vicces.
2021. dec. 5. 19:13
3/6 anonim 

válasza:

Régen nem hittem, sőt álmodni sem mertem róla... de mióta az Úristen elküldte hozzánk Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Urat, azóta tudom hogy létezik! FÉNY!
4/6 A kérdező kommentje:
*és csak ez az egy adott sapi, de tehát ez is csak képzeletbeli; és meg egyébként is; hogy lehetne egy sapka zord, zsémbes, zsörtölődős, vagy mogorva?:)
2021. dec. 5. 19:14
6/6 anonim 

válasza:

Eddig úgy éreztem, hogy fogékony vagyok a jó humorra.
Most már kicsit megrezzent a léc.....
Mert vagy a fogékonyságom nem az igazi, vagy a kérdésed áll messze a humortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!