Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tutta vagy nem tutta?

Tutta vagy nem tutta?

Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 01:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudtam.De te nem tudtad.
2021. dec. 4. 02:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Hahaha🤭🤭
2021. dec. 4. 02:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én tudtam ,hogy a rizsgombócok szigetén a pálmafát nézik tűzijátéknak, amikor a dinoszauruszok teliholdkór furcsa dallamvilágú zenéket hallgatnak, és mivel nem tudnak a dínók énekelni, ezért csak vonítanak mellé; de azt nagyon szépen, tehát jó a buli. Némelyik még dobol is, de csak hébe-hóba; mert kifogy a víz a dobból és olyankor újra kell tölteni; vagy ha csak limonádé van kéznél a boltból; akkor attól eldugulhatnak a dobok; és ezért inkább pöttyöslabdával dobálják-hajigálják egymást; szemöldökigálják; és friss pezsgővel fröcskölik; meg még rózsaszínű festékkel; mert az legalább menő. Utána egynap iszapbunyóznak; és körbefutják a maratont a sziget körül, mert az pont annyi; de ekkor váratlanul megjelenik Zsigabácsi a csipkekötényében; és csillámport kínál nekik, hogy legyen mit szétszórni a körök közben; hogy már tudják, hogy erre jártak; de a víziló pedig kocsival megy, úgyhogy neki nagyon kell vigyáznia; hogy ne zuhanjon le; mert lebeg; mivel világítós, lebegő, szirén-ázó kocsilya van.
2021. dec. 4. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:
*Ja várj; most, hogy belegondolok; mégse tudtam. Akkor bocsi/kocsi a félrevezetésért.
2021. dec. 4. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
*De azért remélem, mindenki megérthette a magyarázatomat.
2021. dec. 4. 12:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
*Én már nem az a csillagozó válaszoló vagyok, mint az előző kettő, de azért peace.
2021. dec. 4. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!