Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy kel aludni?

Hogy kel aludni?

Figyelt kérdés
Tippeket várok!
2021. nov. 28. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Így,kell.
2021. nov. 28. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Fáraszd le magad futással, gyere haza , zuhanyozz le, dőlj be az ágyba; és majd megláthatod; elsajátítod ennek a művészetét .
2021. nov. 28. 16:36
 3/4 anonim ***** válasza:
98%

A kel az szerintem káposzta és annak nincs szüksége alvásra, mert nem tejből van, esetleg talán az van mindkettőjükben, hogy a tej is lehet savanyú, meg a káposzta is és akkor már a tej álmos lesz, így hamarosan elalszik, vagy megalszik, nyelvtanból nem vagyok jó.

Ebből világos, hogy vagy sok tejet kell inni, vagy savanyú káposztát zabálni ha aludni akarsz, esetleg a jó matematikusok megszámolják a tejet adó bárányokat, de vigyázni kell, hogy kecskék ne keveredjenek közéjük, mert azokra nem lehet a káposztát bízni, simán elzabálják előled, aztán megnézheted magad esetleg képlettel számolva, hogy xBirka-y(kecske-zkáposzta)+nkáposzta= 1/tej megkaphatod az alvási kvócienst, bár természetesen itt most nem tettem különbséget a kecske, meg a birkák teje között, ami algebra szempontjából nem jelent különbséget, csak ha sajttá savanyodott, de ezt az eshetőséget egyszerűsítés kedvéért tegyük kizárhatóvá.

2021. nov. 28. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
78%
Csukd be a szemeidet és sóhajts sokat 😴
2021. nov. 28. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!