Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A fideszesek melyik bolygóról...

A fideszesek melyik bolygóról érzkeztek közénk?

Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 08:17
1 2
 11/16 Wadmalac ***** válasza:
71%

Értelmesnek számító bolygókon a politikusok a mai formában nem létezhetnek.

Pártállástól függetlenül.

Hozzájuk számolnám a fotelpolitikusokat is, akik mindig ezeknél is jobban tudják.

Javasolnám a komplett kiköltöztetésüket olyan bolygóra, ahova SOHA nem szándékozunk többé elmenni.

2021. nov. 18. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem onnan ahol jóérzésű emberek élnek az biztos!
2021. nov. 18. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
provokatív kérdés, nincs értelme hergelni a népet! majd a választás eldönti, az meg hogy kinek tetszik vagy kinek nem tetszik majd a választás eredménye az meg mindenkinek a magánügye! de ha politizálni akarsz akkor az én személyes véleményem ha érdekel: a fidesz nem jó, le kell váltani DE nem a baloldalra! hanem a Mi Hazánkra! viszont ha a Mi Hazánk nem opció akkor inkább a fidesz, a baloldal a legrosszabb (személyes véleményem alapján) na és most minden balos nyomhatja a "nem hasznos" gombot, legalább végig olvasták (remélem)
2021. nov. 18. 22:49
 14/16 anonim ***** válasza:
13. A válaszod, nem releváns!
2021. nov. 19. 07:30
 15/16 anonim ***** válasza:

leírtam hogy mi a véleményem rendesen kifejtve te meg írsz 3 szót... de legalább nem k.rva any.zva ahogy a balosok szokták :)

2021. nov. 20. 14:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam itt olyannal amit írsz! Viszont nem értem,mi az ami miatt maradnia kellene a fidesznek? Ennyi aljasságot amit ezek művelnek, nem találsz máshol csak a rezsim vezérelte országokban.Orbán a "kárpátok géniusza" facelift? Hát nekem nem kell az biztos!Akit csak tudok, meggyőzök hogy szavazzon az ellenzékre!
2021. nov. 20. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!