Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Jehova Tanui vs Transformers...

Jehova Tanui vs Transformers Álcák. Ki nyerne?

Figyelt kérdés
XD XD
2021. nov. 12. 16:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
vs nyerne szerintem, vagy Chuck Norris.
2021. nov. 13. 16:41
 2/19 anonim ***** válasza:
24%

1

Szerinted mi miatt üldözik őket ha nem a hitük miatt? A kommunista, náci rezsimben is azért voltak (más felekezetekkel együtt) fekete listán mert a rendszernek nem tetsző álláspontot képviseltek.

2021. nov. 14. 11:32
 3/19 anonim ***** válasza:
93%

Nem üldözik őket, csak ők szeretnek mártírkodni. A tanításaik sokszor semmi másra nem szolgálnak mint polgárpukkasztásra, különcködésre, hisz mind keresztényi, mind valláson kívüli szempontból értelmetlenek. Majd ha valaki rámutat ezekre (vagy esetleg zokon veszi a zaklatós térítést), akkor ők maguk állítják be önmagukat üldözöttként, hogy ebben is önigazolást nyerjenek.

2021. nov. 14. 12:51
 4/19 anonim ***** válasza:
19%
Mert üldözik őket. Több országban is. Ez tény. Pl Oroszország. A többi országban is sokan megvetik őket és mint például te is, gyűlölik őket. Nem igaz?
2021. nov. 14. 12:54
 5/19 anonim ***** válasza:
92%

"Mert üldözik őket. Több országban is. Ez tény. Pl Oroszország. A többi országban is sokan megvetik őket és mint például te is, gyűlölik őket. Nem igaz?"

Nem igazán létezik ilyesmi, csak ők szeretik ezt terjeszteni magukról. Ha nagy ritkán valahol valamiért szankcionálják őket, az is a viselkedésük, a tetteik következménye, nem a hitüké.

2021. nov. 14. 14:24
 6/19 anonim ***** válasza:
8%

5

Oroszországban betiltották az egyházat, börtönbe kerül akit elkapnak hogy tagja a gyülekezetnek. Ugyanez van Észak-Kóreában is például. És ez volt a kommunizmus an is. Nagyanyám is ült börtönben a hite miatt.

Ne hazudj, vagy ne beszélj ha nem tudsz valamit. Sajnos nagyon sok helyen ma is üldözöttek a tanúk.

2021. nov. 14. 14:51
 7/19 anonim ***** válasza:
93%

Oroszországban is a szélsőséges viselkedésükre hivatkozva tiltották be őket, ahogy azt mondtam, nem a hitük miatt. Az szinte senkit nem érdekel ott sem.

Észak-Koreában pedig egyszerűen egy diktatórikus rendszer van ahol nem létezik vallásszabadság. Szóval ott sem Jehova tanúinak üldözéséről van szó.

2021. nov. 14. 16:44
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

7

Hiába magyarázkodsz. Nyilvánvaló hogy ilyen országokban a rendszer ellenségeinek vannak tekintve. Így volt a kommunizmusban is, a náci rezsim alatt is. Oroszországban is így van ma. Üldözik őket. Mindegy milyen csinált indokkal, mert üldözvr vannak. Én tudom milyen érzés, megéltem a kommunizmust.

2021. nov. 14. 17:54
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem magyarázkodás volt, szimpla tények. De látom falra hányt borsó bármit is írni neked, mert te magad eleve mártírnak akarod beállítani őket, a tények ellenére is. Ha neked így jó, akkor tedd!
2021. nov. 14. 18:00
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem falra hányt borsó. Gyűlölködés és hazugság. De ez van nem is vártam el többet.

Nem, nem mártírok. Én ezt egy szóval sem mondtam. Egyek a sok üldözött felekezet közül. Nem mártírok.

2021. nov. 14. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!