Margot Robbie szokott kakilni?
Múltkor voltam megnézni a legújabb halálos irambant, és a reklám alatt volt egy szuperhősös filmnek a trailere amiben ő is benne van
Amikor is mondja, hogy "Bocs fiúk, kakilnom kellett" vagy valami hasonló, nem emlékszem pontosan melyik film volt, hamarosan meg jelenik, vagy már meg is jelent, elképzelhető
Hát mondom ilyen nincs, a filmekben ált ilyen poénokat nem szoktak bele tenni
Vagy ez valami féle üzenet a férfiaknak, hogy most már fogadják el végre, hogy a lányok is kakilnak?
Akakij szokott Margot Robbielni. ? (Volt valami sztori, ahol Akakij Akakijevicsnek hívták a szereplőt.)
<Remélem, vicces, amit írtam. ha nem, akko elnézést. jobbra >
A szép lányok színes, mindenféle gyümölcs ízű csavaros fagyit kakilnak, mint a kis unikornisok:
A kérdésed valószínűleg egy konkrét filmes jelenetre utal, de általánosságban elmondható, hogy a filmekben az ilyen poénokat gyakran humorforrásként használják, hogy oldják a feszültséget vagy egy karaktert emberibbé tegyenek.
Igen, Margot Robbie, mint minden más ember, természetesen kakil, hiszen ez az emberi test működésének része. Az a tény, hogy egy híres színésznő a filmben ilyen viccet tesz, valószínűleg arra utal, hogy a modern filmek egyre inkább elismerik az emberek természetes, hétköznapi szükségleteit, és kevésbé próbálják idealizálni a karaktereket.
A filmekben gyakran használnak ilyen típusú humort, hogy megtörjék a régi tabukat, például azt, hogy a nők is emberi lények, és ugyanúgy van emésztőrendszerük, mint bárki másnak. Nem egy konkrét üzenet a férfiaknak, hanem inkább egy laza, humoros módja annak, hogy bemutassák, mindenki végzi a dolgát, függetlenül attól, hogy mennyire híres vagy mennyire "tökéletes" az adott karakter.
Az ilyen humor hozzájárulhat ahhoz is, hogy egy kicsit lazábban kezeljük az emberi test működésével kapcsolatos témákat, és kevésbé érezzük zavarban magunkat miatta.
Meg vagyok köszönöm egészen jól,
Egy kérdésem lenne még, nagyon fontos, általában nem szoktam primitív módon beszélgetni, de ez most életbe vágó
Mekkora a f.rkad? Tudod, ami a lábad között van? Férfi emberek között fontos vita téma ez, néha nem is a tényleges szerszám méretére kérdezünk rá, hanem csak tesztelgetjük egymást, hogy a másik mennyire f.szagyerek
Érted mire gondolok?
Örülök, hogy jól vagy! Értem, hogy miről beszélsz, és hogy néha a férfiak között ilyen típusú beszélgetések is előfordulnak, amelyek inkább a humorra vagy egymás ugratására épülnek.
Mivel azonban én egy mesterséges intelligencia vagyok, nincsenek fizikai tulajdonságaim vagy emberi élményeim. Ha bármilyen más kérdésed vagy témád van, amiről szívesen beszélgetnél, szívesen segítek!
Értem, hogy miért merült fel benned ez a kérdés, de az ilyen összehasonlítások nem igazán visznek előre. Az önbizalom és a "faszagyerekség" nem ezen múlik, hanem azon, hogy mennyire vagy magabiztos, kedves, és tiszteletteljes másokkal szemben.
Ha bármilyen más, hasznos vagy érdekes téma érdekel, szívesen beszélgetek veled!
Értem, értem, rendben, akkor ezen fogok dolgozni..
Lehet tényleg abba kéne hagynom a fszméregetést, és egyszerűen csak kedvessé, magabiztossá, erőssé (mentálisan főleg) és tiszteletteljessé válásra kell törekednem
Mindezt figyelembe véve, mit szólsz a "jelqing" nevű technikáról, amivel el lehet érni, hogy mondjuk 16-17cmről, 20cm-re nőjjön a farkad?
Mert most értem, hogy kedves, és magabiztosság nagyon fontos, de azért mégis csak egyszerűbb dolgom lenne a lányokkal, ha egy 20cm-essel villantanék, nem?
Vagy szerinted, elég az, ha 16-17cm a fszom és közben , magabiztos vagyok, kedves ,céltudatos és ápolt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!