Orbán Viktornak mekkora a f...?
Figyelt kérdés
Feje#Tabakk
2021. nov. 5. 13:29
1/8 anonim válasza:
Nah, valld be, először mire gondoltál! :D A füle? :D
3/8 anonim válasza:
félretett pénze?
A bevallásai szerint nulla :D
4/8 anonim válasza:
számold ki
x négyzet egyenlő pí szer három per gamma omega z számok halmazának a negyvennegyede osztva kettővel, szorozva hárommal, csakúgy, mert. Itt a képlet; remélem, jól írtam föl; és nem tévedtem.
elnézést,ha valamit nem jól írtam.
5/8 anonim válasza:
Politikusok intim méreteit nem ismerjük, kivéve a DK-s Gréczy Zsoltét. (Az övé átlagon aluli...) :D
6/8 anonim válasza:
A kampány alatt mindég a legnagyobb.Aztán mikor vége a kampánynak, kiderül ,hogy a legkisebb.Csifisz nektek...:))
7/8 anonim válasza:
A miniszterelnok.hu weboldalon lehet kérdést küldeni a Kapcsolat menüben, ha ennyire érdekel kérdezd meg tőle.
8/8 anonim válasza:
Általános kora óta nem változott, így 13,5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!