Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Elloptam az autómat. Hogyan...

Elloptam az autómat. Hogyan szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Tudathasadásos vagyok két személyiséggel. A két személyiség nem tud egymásról. A másik ellopta az autómat. Nem tudom, hogy hová rejthette. Még a kulcs sincs meg. A rendőrségre nem mehetek, mert ezzel elzavarnak.

Mit csináljak? Mit tennétek a helyemben?

2021. nov. 2. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
15%

“ Tudathasadásos vagyok két személyiséggel. A két személyiség nem tud egymásról”

Máris bukott a történet.

Jobb lenne ha pszichiáterhez mennél, ha a tudathasadáson nem is tud segíteni a rossz humorérzéken hátha.

2021. nov. 2. 20:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Én is észrevettem, hogy rosszul írtam. Tudják egymásról, hogy léteznek. Ezen kívül semmit nem tudnak a másikról, melyik mit csinál.

A rossz humorérzékkel kapcsolatos saját tanácsodat mindenképpen fogadd meg. Hátha. :P

2021. nov. 2. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Há-hát, ezen már csak Jóisten tud segíteni. :D Imádkozz .!! :D
2021. nov. 2. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
*hátha meglesz az autó . :)
2021. nov. 2. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!