Tudnátok írni vicceket?
Vicceket, vicceket.
Írtam neked kettő vicceket. Talán más is ír majd.
Pista bácsi elmegy a szerencsekerékbe, szerencsét próbálni.
Mondja neki a műsorvezető, hogy rendben Pista bácsi. Játszhat, de előbb felteszek három kérdést. Ha egyre is tetszik tudni válaszolni, játszhat.
Első kérdés:
- Két kereke van, pedállal hajtják. Mi az?
- Há' bicikli.
- Majdnem, de én konkrétan a mountain bike-ra gondoltam.
Második kérdés.
- Két kereke van, motor hajtja.
Mi az?
- Há' motor.
- Majdnem, de én konkrétan a simsonra gondoltam.
Harmadik kérdés.
- Négy kereke van, motor hajtja mi az?
- Há' autó.
- Majdnem, de én konkrétan a Suzukira gondoltam.
Pista bácsi sajnos egy sem volt jó, nem jatszhat.
- Rendben fiam. De én is kérdezhetek egyet?
- Persze Pista bácsi. Mondja.
- Meleg, szőrös, és csak nőknek van. Mi az?
- Ez könnyű Pista bácsi. A punci.
- Majdnem, de én konkrétan az ANYÁD P..SÁJÁRA GONDOLTAM!!!
😁
A Ceaușescus az jó. Vegigröhögtem a magyarorát az iskolában amikor meghallottam az osztályban. Hatodikos voltam és ahányszor eszembe jut elfog a röhögés.
Istent legyőzte a Sátán és Ceaușescu lett az alisten.
Megy a román Ceausescuhoz és mondja hogy akár legelőt a a juhainak, házat meg pénz. Megkapja Ceausescutol. Jön a magyar, ugyanazt kéri mint a román csak a lovakkal meg a teheneknek, teljesiti neki.
Jön a cigány és mondja,neki csak Ceaușescu Szent ikonja kell hogy csokólgathassa. Megkapja az ikont.
Eltelik 1 év.
Jön a román rongyosan, hát veled mi történt kérdi az alisten vagyis Ceaușescu. Becsapták, hamisan írtam.aka és elvették a házam. Jön a magyar szinten rongyosan, ő még azt mondja meggyulladt a haza és mi sem odalett.
Jön a cigány aranyfulbevaloval, aranynyaklánccal, Sarkantyú csizmaval meg öltöny, nyakkendő rajta.
Hát veled mi történt gyermekem, hogy tettél szert ily nagy vagyonra?
Feleli a cigány: Elmentem Ausztriába,kitettek az ikont és mondtam hogy egy köpés 5 euró.
-kopp, kopp
-ki az?
-hal!
-milyen hal?
-aki nem hal(l)
2 honya megy a sivatagban, jön velük szembe egy kopasz honya erre az egyik megszólal: haha TARhonya
-Szia, szomszéd! Te kergetted tegnap a kutyámat?
-Tekergette a rosseb, meg se tudtam fogni!
Multkor elvittem a nagymamám egy halas gyógyfürdőbe, ahol a kis halak lerágják az elhalt bőrrészeket a testről mindössze 15k-ért.
Sokkal olcsóbb volt, mint egy temetőben eltemetni
Tegnap elvittem a 19 éves barátnőmet randizni. Én 42 vagyok, és mindenki csak ordibált velem és gusztustalannak nevezett..
Teljesen tönkre tették a 10. évfordulónkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!