Jakab Péter az illuminati?

Én egyszerűbb konspirációs elméletet hallottam egy ilyen ezós műsorban, amikor az automatikusan elindult a beállított zenék után a Youtube-on. Ha már elindult, végighallgattam.
Azt mondták a beszélgetőpartnerek, hogy minden ország kormányzó pártját az illuminati teszi meg kormányzóvá (mert az illuminati engedélye nélkül már nem alakulhatnak kormányok, tehát a jelenlegi kormányunk is illuminatis) és még azt is meghatározza az illuminati, hogy melyik kormánynak mi a szerepe, mit kell mondaniuk, csinálniuk. Hogy ezzel mi a célja az illuminatinak, arról már nem sokat mondtak, csak hogy van valami nagy globalizációs és űrkolonizációs terv (tehát Elon Muskot is az illuminati támogatja ezek szerint).
De mondom, ezt egy ezós műsorban hallottam, amit lusta voltam leállítani, mert azt vallom, a lustaság fél egészség, így már félig egészséges vagyok. Az egészségem másik fele onnan jön, hogy tésztaság fél egészség, ezért szoktam tésztát enni, büdös, de finom olaszos feltétekkel és szószokkal.
Nyereményjáték:
Akik leírják, hogy ebben a szövegben hányszor szerepel az illuminati szó, azok között kisorsolok egy 3 órás egzotikus Margit-szigeti egyszemélyes sétakörutat, ingyenes airbnb szállással bármelyik sétány melletti padon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!