1112 kérdése:
Ezek közül melyik lufi zöld ?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 14:06
A kérdező szavazást indított:
ez nem :)
ez sem :)
ez lila
kék
zöld
piros
sárga
rózsaszín
bordó
egyéb
16 szavazat
1/15 anonim válasza:
Aki lilára, sárgára vagy bordóra szavazott, az színtévesztő? 🤔
3/15 A kérdező kommentje:
"Aki lilára, sárgára vagy bordóra szavazott, az színtévesztő? 🤔"
Nem, csak viccel. :) direkt így tettem fel a kérdést; szerintem így tök jó. :) mindenki lehet tetszőlegeset jelöl. :) xd
2021. okt. 26. 15:44
4/15 A kérdező kommentje:
*mindenkinek lehetősége van tetszőlegeset jelölni. :) :) :)
:) :) :) :) :)
2021. okt. 26. 15:45
5/15 Wadmalac válasza:
Én próbáltam egy kék lufira húzott sárgára szavazni, de nem sikerült.
6/15 A kérdező kommentje:
Akkor majd legközelebb talán hátha sikerrel jársz .! :) :)
2021. okt. 26. 15:54
8/15 anonim válasza:
Mi az, hogy viccel? Azt hittem ez itt egy véresen komoly, tudományos oldal, hol szakmailag elismert szakértők szakszerűen nyilvánítják ki szakértői szakmai véleményüket a szakmáról. Most el vagyok keseredve, hogy tévedtem. 🥺🥺 ZŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐD
9/15 A kérdező kommentje:
semmi gond, ne keseredj el; lehet, hogy én tévedtem. bármi lehetséges. csak az nem hibázik, aki nem téved. vagy, aki nem próbálkozik; vagy hogy van ez ...
:)
2021. okt. 26. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!