1/6 anonim válasza:
Csak télen. Nyáron hód zsírt használok
2/6 anonim válasza:
Ribizliszörp + vodka + víz nincs ennél finomabb. Lehet készen is kapni, Royal ribizli vodka néven fut. De a házilag készített jobb. Kecskezsíros kenyérrel.
4/6 Mansour válasza:
Nem, én töményen szeretem. A kecskezsírt inkább elteszem a bödönbe a papíráruk és a fúrófejek közé. Van, hogy a villanyóra-szekrénybe is rakok, de csak ha a szánkó nincs ott.
5/6 Wadmalac válasza:
Szagoltál te már kecskét?
Könnygáz helyett lehetne tüntetők közé dobálni.
Hát én a ribizlit el nem cseszem vele.
6/6 anonim válasza:
3: most elképzelem, hogy a nutellás kenyér kecskezsírral higítja a ribizlit:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!