Motesz kérdése:
Azt vettem észre ha le kapcsolom a villanyt nem látok!! Ez normális?ha a macskák is látnak a sötétbe akkor én is látok. Ugye??
Figyelt kérdés
Remélem valami okos ember tud nekem segítséget nyújtani ezzel a gondal kapcsolatba2021. okt. 23. 19:26
1/14 anonim válasza:
Na már elkezdődött a szombat esti iszogatás....
De figyelj mert a Redbull nem ad szárnyakat
2/14 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nem látsz, mert a retinád össze van szűkülve, miután lekapcsoltad a villanyt. Ha vársz kicsit, akkor egyre "jobban" fogsz látni, feltéve hogy legyen egy kis beszűrődő fény.
4/14 anonim válasza:
Még azt próbáld ki, hogy ha ég a villany de becsukod a szemed akkor látsz-e.
Mert ha nem, akkor neked kutyák voltak az őseid, nem pedig macskák.
5/14 anonim válasza:
Akkor te farkas vagy, mert azok vakok szürkületkor, de rá se ránts, veszel egy infracuccot, amivel éjjel is lehet spilázni a csajokat és ha sikerül felszedni egyet, akkor nem esel hanyatt, ha világosba érsz vele.
6/14 anonim válasza:
#4 Nem igaz, ha becsukja a szemét akkor azt látja ami a fejében van....
7/14 anonim válasza:
Kapcsold fel. /Próbáld meg felkapcsolni . ! Most jobb. ?
8/14 anonim válasza:
Lol és át tették a humor kategóriába :DD
9/14 anonim válasza:
Miért, eleinte hol volt? :D :):)
10/14 anonim válasza:
#9 Közlekedés :DD Ne kérdezd miért, bár a kérdésből kifolyólag van egy tippem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!