Hogyan változhatok vámpírrá?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék igazi vámpír lenni!2021. okt. 23. 09:10
1/12 anonim válasza:
Én is nagyon szeretnék az lenni, de sajna csóró vagyok.:(
4/12 anonim 

válasza:

Köttesd ki az internetet. Kezdés képpen...
5/12 anonim 

válasza:

Dobd ki az összes tükröt és csak vèrt igyál.
7/12 anonim 

válasza:

Próbálj meg elvörösödés lenni egy olyan ember arcán, aki ki akarja fizetni a vámot, de nem tudja.
8/12 anonim 

válasza:

Energiavámpír lehetsz. Lehet, hogy már az vagy és ilyen kérdésekkel szívod le az energiánkat.
9/12 anonim 

válasza:

nagy TVD rajongó voltam :)
Háát jó lenne engem is vonzottak mindig is a vérfarkas/vámpír sztorik, könyvek sorozatok.. én is lennék vámpír.. már ha lehetne...ez van :/
TVD szerint vámpírvért kell innod és meghalnod.. röviddel azután, de nem mindegy mennyivel utána és mennyi vért ittál. soriban voltak ebből "problémák" :D
24/F
10/12 anonim válasza:
Hàt èn nem tudom de ènis kiprobàlnàm hogy milyen. Azt tudom hogy vannak energia vàmpìrok. De ha ràjösz akkor keres meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!