Mit tegyek ha a gyerekem hisztizik és jelenetet rendez a mediamarktban? Múltkor a biztonságiak hitték azt hogy bántottam. Ő egy ipadet akar, de nekünk csak toshiba hendibukra van pénzünk. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 00:42
11/23 anonim válasza:
Mondjuk ez mindenhogy rossz, mert ha hisztizik meg jelenetet rendez egy boltban, akkor valószínűleg még túl kicsi hozzá, hogy saját ipadje legyen; ha meg már elég nagy a saját ipadhez, akkor nem igazán illene úgy hisztiznie, mint egy dackorszakos 2,5 évesnek.
Bármelyik helyzet is áll fent, nem vennék neki még Toshibát sem. Vagy azért, mert kicsi hozzá, vagy azért, mert a viselkedése miatt nem érdemli meg. 🤷♀️
12/23 anonim válasza:
...mondjuk mivel a kérdés a "kamaszok" kategóriában van, valószínű nem túl kicsi gyerekről van szó, szóval akkor első körben tanuljon meg viselkedni a kiskirály(nő), utána esetleg kaphat olyat, ami anyagilag belefér. Ha ez a Toshiba, akkor azt.
#11 voltam
13/23 A kérdező kommentje:
Sajnos a kis Erik nehezen érti meg. Már egy tv műsort is megkeresett, hogy elmondja milyen rosszul bánunk vele. Szerintem örülnie kellene a Toshiba Hendibuknak.
2021. okt. 20. 10:35
14/23 anonim válasza:
jól van kérdező, csitulj. nem mondom, menj dolgozni, emrt gondolom, otthon semmitteszel...
15/23 A kérdező kommentje:
Utolsó. Látom te is hisztizel, ha olyan olvasol ami nem tetszik. Megnevelhettek volna. De gondolom neked járt a legdrágább iphone és nem kellett beérned egy toshiba hendibukka.
2021. okt. 20. 11:08
16/23 anonim válasza:
Az én fiam csak egyszer hisztizett a boltban. Apja rögtön kivitte a kocsiba és úgy kipicsázta, hogy csak na. Ráadásul semmit nem vettünk neki egész héten. Azóta meggondolja hogy viselkedjen nyilvánosan. Szerencsére a lányunkkal ilyen probléma nem volt.
17/23 anonim válasza:
Válaszolók, ez egy south Park nevű sorozat egyik része, amiben Eric Cartmen nem kapja meg a tabletet😅 szóval ez csak egy szánalmas troll, ne vegyétek be a meséjét. Szemmel láthatóan unatkozik a gyerek( legalábbis remélem hogy egy kisgyerek és nem egy nagy kamasz).
18/23 anonim válasza:
#16 remélem még visszakapjátok ezt tőle, amikor ti lesztek neki kiszolgáltatva
19/23 anonim válasza:
South Park… idióta Eric Cartman visítva hisztériázott az anyjának, hogy neki csak az IPad jó, a Toshiba verzió nem. Jó rész volt, köszi, hogy eszembe juttattad 😀
20/23 anonim válasza:
Szerintem menjünk el egyet kajálni. Szeretek enni egy jó mielőtt jól meg….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!