Miért beszélnek a boltokban lévő rádióban úgy egy kajáról mintha orgazmusuk lenne? Direkt? Hogy csábítsák az embereket a kajára vagy másra? Hmmm...
Figyelt kérdés
Pennybe, Tescoba szoktam hallani. Pl, ma voltam a pennybe és a bemondó nő a rádióban úgy mondta ki a tömlős sajtkrémet mintha....tudjátok!? :D2021. okt. 15. 19:04
1/6 anonim válasza:
Ezzel akarják szaporodásra ösztönözni az embereket, hogy minél több embernek adhassák el a termékeiket.
2/6 anonim válasza:
Igen ez a fogyasztói társadalom itt a szlogen"élj a mának"élvezd"stb.csak vedd vidd aztán ha kidobod ők lexarják
3/6 anonim válasza:
Engem biztos hogy nem csábítanak el, bevásárlólistával megyek és csak azt veszem meg, amire szükségem van.
5/6 anonim válasza:
itt még nem arról szólt hogy magadat kényeztesd itt még a tudatosságról szólt meg a gazdaságosságról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!