A kérdező szavazást indított:
jobb
bal
közép
(nekem meg nincs is középső gomb, úgyhogy jobb)
(nekem nincs is középső, úgyhogy bal)
nekem meg nincs is egerem
nekem egyik egeremmel a bal, másikkal a jobb
egyik egeremmel a bal , másikkal a jobb, mégmásikabbal a középső
nekem a touchpades jobb
nekem a touchpades bal
23 szavazat
2/9 anonim válasza:
Az én egeremmel nem lehet kattintani, mert nincs gombja, csak farka, és futkos össze-vissza.
3/9 anonim válasza:
Nekem a tikkelés, de azt csak a szemeimmel tudom csinálni, és azt is akaratlanul. :)
4/9 anonim válasza:
Görgesd, görgesd, most bal katt, katt középre, görgesd, katt ballal, ballal, igeen méég görgesd, katt jobbal, katt ballal görgesd, katt középen oooohhh igeeen, ott, nagyon jóóó, kattkattkattgörgkattkatt ááááááá.
5/9 anonim válasza:
nekem az tetszik amikor a zasszonnyal kattintunk :)
7/9 anonim válasza:
Középső farokkal az egeret bal kézzel fogva, zasszonnyal, amíg el nem fut.
8/9 anonim válasza:
Én utálom ezt a kattinkázást, mostanában a hang-vezérelt menükkel b@szakodom.
Van amikor elég jó, de van, hogy megbokrosodik és nem azt teszi, amit akarok, ilyenkor egy csomó macera rendbe hozni, de ez a jövő, nem az ókori rágcsálós módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!