Volt már összetűzésed sátánistákkal?
1/1 Ördögfattya ☻☻☻☻☻ válasza:
Kekeckedsz nyüzüge?
Nem tudom ,hohy ez miért a humorban van mert ez nem egy vicc.
Ez egy vallás ami olyan mint a tiéd a vagy a tiétek.
Egyébként én magam is szeretnék sátánista lenni, mert csalódtam Istenben. És ezt nálam már nem tudja visszafordítani. Amúgy sem rossz sátánistának lenni, mert minden reggel úgy fogok felkelni ,hogy most végre az lett amit akartam, és végre az vagyok aki lenni akarok.
És nekem ne gyertek itt hogy Isten sheret meg nem hagy cserben...mert engem már ezerszer cserben hagyott.
És akkor Afrikában a gyerekek? Millióan halnak meg mert nincs étel, és mit tesz Isten? Semmit...
Ti komolyan azt hiszitek hogy sátánista valaki csak akkor lehet ha öl, gyilkol, meg erőszakol?
Emberek ne kérlek.....nézzetek inkább utána
Igen, negyven darab lapot kellett összetűznünk. Először úgy tünt, nehezen indul; de végül pikk-pakk teljesítettük a feladatot. :)
Nem, amúgy szerencsére nem kötöttem össze még velük a bajuszt. Pláne, hogy nekem nincs is; de most csak ezért nem fogok növeszteni. :) Úgyhogy nincs mit összetkötni semmivel. :) :) :) :) :)
9-es, má Önöm miatt ? 8-as vagyok.
most megrökönyödtem, és eltanácstalanodtam; nem tudom,mi van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!