Az igaz hogy a melltartót úgy talalták fel, hogy sziámi ikreknek keszítettek kipát?
Én nem tudom; én csak azt tudom, hogy kitalálta fel a melleket.
Elnézést kérek.
Egy beduin nő találta fel, amikor a tevetakarót véletlenül magára terítette és rögtön észrevette, hogy praktikus viselet.
Igaz, hogy csak egy melle volt, az is a hátán, de szerencsére teve is dromedár volt, így pont passzolt és történetesen meglátta az emir kétszáz felesége, akik azonnal berohantak az istállóba és kétszáz teve köhögte fel másnap reggel az emírt, aki bosszúsan rendelt selyemből, bársonyból drágakövekkel kirakott hurikra illő tevetakarót, de természetesen ez már kétpupúnak készült, mivel a hölgyeknek két pompás melle volt, mégpedig ott, ahol annak lennie kellett és ráadásul dromedárt sem tartottak, talán azért, mert a két domb közé rakott háremhölgy stabilabban ült a nyeregben, amit maga az emír sem volt kétségbe, hiszen ő is szeretett a dombocskák közé tenni ezt, azt, ami nagyon jól állt neki is, meg a hölgyeknek is, gondolok itt elsősorban az ékszerekre, másodsorban meg, hm, legyen mégis inkább az elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!