Hol a telefonom?
Figyelt kérdés
Reggel még az asztal alá tettem, de most ott van a kanapén. Így most nem találom a telefonomat.
Hol van a telefonom?
2021. okt. 6. 15:05
11/15 anonim 

válasza:

Véletlenül átteleportáltam egy kétes eredetű dimenzióba. Túl gyenge a jel; nem érem el; és ezért nem hallatszik a csörgése ideát onnan.
12/15 anonim 

válasza:

Szóval ti az asztal alatt tartjátok a kanapét. Érdekes elhelyezés mit ne mondjak.
13/15 anonim 

válasza:

Előzőnek, szerintem Nem az , mi is úgy szoktuk. Sok ismerősöm is úgy csinálja.
14/15 anonim 

válasza:

Tizenhármas Elnézést de mivan? Hogy fér be a kanapé az asztal alá? Vagy ilyen rohadt nagy kanapérok van?
15/15 anonim 

válasza:

Alacsonyak vagyunk, nem érnénk fel az asztalt, amikor enni akarunk, akkor kihuzzuk a kanapot az asztal alól, és ráállunk. (Amúgy kamuzok; nincs is kanapénk/kanapunk :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!