Jó lett az olajfestményem?
Mennyiért lehet eladni mint ismeretlen festő ember? Egyáltalán van igény ilyenre, hogy kirakja valaki a falra? Vagy inkább az absztraktot szeretik?

"Én ezt 3 évesen festettem."
Soha életemben nem láttam még azt a képet...
Gondolom a szüleidet ábrázolja a festmény.
Igen, mind a kettőt, mert olyan, mintha egy nő és egy férfi arca lenne egymásra festve.

Most mé kő iligynek lenni? Csinály lyobbat ha tucc te iligy!! =(

Ha tudnék ojat, akkó nem iligykednék!
De én csak Vasarely stílusban tudok rajzolgatni.

Akkoly szent a béka. Pedig máj megakajtajak mondani a tanítónyéninyek. Én tempejáva szejetek fösteni. A víszföstéket annyija nem sejetem. nem nem. nagyon nem. tényleg. tökje komojan. de tényleg. ugye? nem? de. komojan. ugye? ja. aha.

Ez deédes ! :)
Rámentem itt az egyik linkre, amit láttam itt a kérdés alatt, ez de kedves, bájos kép !! :)

Nem tudom milyen világban élünk és az adminok is humor kategóriába rakták. Senki nem hiszi el, hogy én festettem a képet?
Vicc az egész világ. Egyébként a Mona Lizát ha így megfested nekem, akkor mennyiért adnád el nekem. De tényleg így nézzen ki. Elmegyünk szakértőhöz, aki megmondja, hogy tényleg olajjal festetted. Nem tudom ezt vállalod-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!