Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Jó lett az olajfestményem?

Jó lett az olajfestményem?

Figyelt kérdés

Mennyiért lehet eladni mint ismeretlen festő ember? Egyáltalán van igény ilyenre, hogy kirakja valaki a falra? Vagy inkább az absztraktot szeretik?

[link]

2021. okt. 3. 18:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én kb. 50 éve gyűjtök festményeket. Amikor veszek egy újabbat, akkor egy korábbit, ami kevésbé tetszik, kiselejtezek, azaz eladom. A szóban forgó alkotást inkább régiség értéke, semmint művészi értéke miatt veszik meg. Különösen akkor ha valakinek pl. van egy 19. századi gyűjteménye és ahhoz passzol.
2021. okt. 3. 19:17
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz festmény. Én ezt 3 évesen festettem.

[link]

2021. okt. 3. 20:38
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"Én ezt 3 évesen festettem."

Soha életemben nem láttam még azt a képet...

Gondolom a szüleidet ábrázolja a festmény.

Igen, mind a kettőt, mert olyan, mintha egy nő és egy férfi arca lenne egymásra festve.

2021. okt. 3. 21:31
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Most mé kő iligynek lenni? Csinály lyobbat ha tucc te iligy!! =(

2021. okt. 3. 21:36
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnék ojat, akkó nem iligykednék!

De én csak Vasarely stílusban tudok rajzolgatni.

2021. okt. 3. 22:18
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Akkoly szent a béka. Pedig máj megakajtajak mondani a tanítónyéninyek. Én tempejáva szejetek fösteni. A víszföstéket annyija nem sejetem. nem nem. nagyon nem. tényleg. tökje komojan. de tényleg. ugye? nem? de. komojan. ugye? ja. aha.

2021. okt. 3. 22:30
 17/29 anonim ***** válasza:
Nemtutom te nemtul szép tolok ety pecsinázott ripit moleszterálni, ráatásul a törfény is pünteti.
2021. okt. 4. 11:22
 18/29 anonim ***** válasza:

Ez deédes ! :)

[link]

Rámentem itt az egyik linkre, amit láttam itt a kérdés alatt, ez de kedves, bájos kép !! :)

2021. okt. 4. 15:56
 19/29 anonim ***** válasza:
18# ez még nincs is 18 teeeee ,🙃
2021. okt. 5. 08:49
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen világban élünk és az adminok is humor kategóriába rakták. Senki nem hiszi el, hogy én festettem a képet?

Vicc az egész világ. Egyébként a Mona Lizát ha így megfested nekem, akkor mennyiért adnád el nekem. De tényleg így nézzen ki. Elmegyünk szakértőhöz, aki megmondja, hogy tényleg olajjal festetted. Nem tudom ezt vállalod-e?

2021. okt. 5. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!