Ez jogtalan használat?
Figyelt kérdés
Egy ismeretlen, még csak nem is környékbeli kisfiú (bőrszínéből ítélve roma) minden további nélkül bement, pontosabban mint szélvész berohant a kerti WC-nkbe és most ott kakil. Azért merült fel bennem a jogtalan használat, mert ez nem nyilvános WC, nem tojhat abba csak úgy bárki.2021. okt. 3. 14:24
1/15 anonim 

válasza:

Pár éve már láttam ezt a kérdést, már akkor is béna volt...
2/15 anonim 

válasza:

Illet volna megkérdezni, hogy használhatja, de tudod mit? Ha rájött a szapora, akkor én örülök, hogy legalább a kinti budiba ment, és nem a kertemet szarta tele. Én biztos azt mondtam volna neki, amikor kijön a budoból, hogy semmi gond, hogy használta, de legközelebb kérjen engedélyt.
4/15 anonim 

válasza:

Derítsd ki a kilétét, keresd fel a szüleit, és nyújts be nekik egy számlát, a szolgáltatásért.
6/15 A kérdező kommentje:
Mire?
2021. okt. 3. 15:34
8/15 anonim 

válasza:

Ilyenek ezek a kerti WC-k és a szaftos történeteik. Mi ezért a fürdőszobában tartjuk a WC-t.
10/15 anonim 

válasza:

Szerelj fel egy zárat rá ami csak akkor nyílik ha beledobsz egy százast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!