Észrevették már Önök, hogyha valaki hanyatt-homlok menekül, akkor annak a homloka a hátán van?
Igen, egyszer úgy véltem, észre vettem. Komótosan ballagok a Seholsincs-erdő számomra kijelölt turista útján, ahol én komótosan ballagni szoktam, a piros jelzés mentén. Vagy a kéken. Az is előfordulhat, hogy a zöldön. Tehát ballagok, ballagok, egyszer csak nagy ütést éreztem, pont a lapockáim között. Mi a ménkű lehet ez, kérdeztem nagy bölcsen önmagamtól, hiszen nem szokványos, hogy amikor komótosan ballag a Seholsincs-erdő turistaútján, egyszer csak valami hátba vágja, pont a hátam közepin.
Megfordultam, de nem láttam semmit. Visszafordultam. Sehol semmi és senki. Újra magam mögé néztem, de akkor megszólalt egy hang:
– Ne forgolódjon már, könyörgöm! A homlokom a hátán van. Inkább szaladjunk, mert én most menekülök a gonosz farkas elöl, a homlokom a maga hátában, és csak nézelődik.
Így aztán futásnak eredtünk, de izibe. Ekkor Kiszel Tünde bukkant fel pont előttünk, de mi inkább a farkasokat választottuk.
Mélyen tisztelt kérdező Hölgy/Úr!
Ön úgy tűnik félreértelmezte eme mondást. Szó sincs róla, hogy vészhelyzet esetén a menekülés egyezményes módja az Ön által elénk tárt formában történne. Valójában pár egyszerű lépéssel megvalósítható a hanyatt-homlok menekülés.
1: Helyezkedjünk el kényelmesen, hanyatt fekve.
2: Fejünket lazán, de határozottan hajtsuk hátra, míg homlokunk el nem éri a földet. (Ez a művelet veszélyes! Kérem csak az végezze el, aki elég hajlékony!)
3: Kezdjük meg a menekülést egy tetszőlegesen választott irányba, ügyelve arra, hogy ez ne a veszélyforrás iránya legyen. Ez a hanyatt-homlok menekülés szakszerű végrehajtása.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket, a viszontlátásra!
Kockázatokróésmellkhatásokróóóóóroha***megcsináljamitakarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!