Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az àlmok tényleg valóra...

Az àlmok tényleg valóra vàlhatnak?

Figyelt kérdés
Tegnap azt àlmodtam, hogy egy értékes kínai törpefenyő voltam egy informatikai üzlet felső bal sarkàban, de előtte leugrottam Belgiumba, hogy egy daft punk zenét kedvelő kardszàrnyú delfinnel feltalàljam a hűtőt, ami vicceket mesél, miközben kerestem a tegnapelőtti rakott krumplimat, mert szeretem a rakott krumplit, de ràjöttem, a törpefenyők, plàne az értékes kínai törpefenyők, nem esznek rakott krumplit és a kardszàrnyú delfinnek eladtam a hűtőt 327 forintért. Végül feleségül vette a vicceket mesélő hűtőt és egy európai foltos tukàn lett a gyerekük, én még vettem magamnak egy zenélős kitűzőt, ami néha lemerült, néha meg novellàkat írt. Nektek is volt màr hasonló àlmotok? Vajon az àlmok tényleg valóra vàlnak? Annyira a szívembe őrzöm ezt az àlmot, szinte az életemet megvàltoztatta, egyszerűen nem tudom elfelejteni.
2021. szept. 30. 03:53
1 2
 11/17 Wadmalac ***** válasza:
100%
Ettől tartottam. Intézkedek.
2021. okt. 1. 12:06
 12/17 Mansour ***** válasza:
100%
De vigyázz, mert akkor lehet, hogy nem fogod tudni, ez most álom vagy valóság. Mivel mindig álomban keresed, ezért azt fogod hinni, hogy álmodsz. És mi lesz akkor, ha felébredsz?
2021. okt. 1. 12:09
 13/17 Wadmalac ***** válasza:
100%

Mi lenne?

Incepcion 2

2021. okt. 1. 12:23
 14/17 anonim ***** válasza:
2021. okt. 3. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én azt álmodtam hogy Hitler üldöz és kitaláltam a kedvenc színészemmel hogy elmegyünk a Sós tengerhez ott nem talál,meg de lekéstük a buszt és gyalog futottunk
2021. okt. 3. 13:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat és az álompéldákat, mindenkinek ment a zöld pipa a részemről! Plusz kedves #14es, remek ötletet adtál, hogy kiírjam eme kérdést az "Ezotéria" részbe is. Nem tudom, lesz-e fejleménye, én mindenesetre örülnék neki, ha lenne ott is pár hozzászóló... :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1138294..

2021. okt. 3. 18:03
 17/17 A kérdező kommentje:

Sajnos törölték. :( Megértem, hiszen megviselt engem is ez az álom, jobb, ha csak 1 helyen van, elég itt szembe sülni vele.

Azért még egyszer nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat, jókat szórakoztam és ha esetleg bárki szeretné megosztani teljesen hétkönapi ufós, beszélő kutyás, vagy élő lanthúros álmát, bátran ossza meg nekünk!

2021. okt. 3. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!