Mi tetszett a legjobban a mai napban?
Figyelt kérdés
Lehet írni vicceset is, meg komolyat is. :):)2021. szept. 29. 21:21
1/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam, egy kicsit érdeklődöm,hogy kinek mi volt a nap fénypontja; hogy kicsit így törődjünk egymás lelkével; ha akartok, lehet írni vicces, értelmetlen dolgokat is; amik lehet, hogy nem történtek meg, vagy nem pont abban a formában, mert kiszínezitek; de úgy gondolnátok, hogy mosolyt csalnának a többiek arcára. :):) Tehát lehet komoly is, meg általatok humorosnak ítélt fantáziaszülemény is.! :):)
2021. szept. 29. 21:23
2/17 A kérdező kommentje:
Ha nem történt semmi érdekes, izgalmas, vagy vicces, vagy felemelő; akkor később is vissza lehet térni ehhez a kérdéshez; és tehát, nem feltétlenül csak a mai napra vonatkozik. :):)
2021. szept. 29. 21:27
3/17 anonim válasza:
Kakuskuki úr, sevdek iramanna.
4/17 anonim válasza:
Jaaaj de aranyos. Örülök, hogy így törődik valaki a kis lelkünkkel. Meghatódtam most. :)
Ez a kérdés tetszett a legjobban a mai napban. A holnapi nap még jobban tetszett, de arról nem beszélhetek, mert megsemmisülne a világegyetem.
5/17 anonim válasza:
Fincsi volt a pincepörkölt :)
6/17 A kérdező kommentje:
Az első kommentelő ő barát, én őt is felpontoztam. :) Csak írt üzit, és akkor gondoltam, már elküldöm neki is ezt a kérdést. :):)
Köszönöm mindenkinek nagyon a válaszát; aki tud, még írhat. :):)
2021. szept. 29. 21:50
7/17 anonim válasza:
Napok óta tartó könyörgés után végre ma lasagne volt az ebéd, és nem csak én egyedül ettem(mint általában), hanem az egész család. 🥰
8/17 anonim válasza:
Siettem haza. Áthajtottam negyvennel egy fekvő rendőrön és egy vasúti átjárón, és nem szakadt le a kipufogó. Ez nekem nagyon tetszett. A fekvő rendőrnek már nem annyira.
9/17 anonim válasza:
Olvasgatni úgy, hogy kétoldalról hozzám bújva dorombol a 2 cicám. ❤
Ritkán van erre idő mostanában, de minden pillanatát élveztem.
10/17 anonim válasza:
Ma semmi különös, de holnap lesz egy randim egy csodálatos nõvel, akibe kezdek belehabarodni. A mai nap az erre való várakozással volt teli :)
És neked, kérdezõ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!