Ha kiesett a tyúk hátuljából a katalizátor, úgy még mennyi ideig fog működni?
Mármint úgy értettem,hogy a tyúlk még mennyi idejig fogja, hogy elkapirgál ottan , és boldogan. :) :) :)
Most vonatkoztassunk el attól, hogy bárkinek bármikor a fejére pottyanhat egy zongora. Ha semmilyen bántódás nem éri, arra lennék érdekes.
de a katalizátor is jó, ha arról írtok. :):)
érdekes itt = kíváncsi
Zongorákkal pedig nem labdázunk; kivéve, ha nem a zongora a labda; hanem az egyik játékos.
A rántottcsirkén túl már nem valószínű, hogy kapirgál.
Na de van a tyúkról és a tehénről is egy történetem, ami viccnek indult..
Talán ismeritek, van egy vicc, ami arról szól, hogy elkezdjük neki mesélni, hogy gyerek korunkban voltunk vidéken.
Akkor már ébredezett a férfiasság bennünk, aztán vittük az istállóba a tehénke mögé a hokedlit meg a tetejére a sámlit...
..a ronda állat meg, nem kirúgta alólunk az egészet?
Ezt így legalább két-háromszor el kell mondani, a hokedli-sámli torony fontosságát hangsúlyozva.
..aztán rákérdezünk, Te nem jártál így?
Mire általában elkezd tiltakozni a hallgatónk akinek meséljük, nem, nem jártam így. Erre mi hozzá tesszük, ..akkor neked sikerült! 😅
Erre alapul a vicc.
Nálunk a munkahelyen is volt egy idős karbantartó bácsi, Karcsi bácsi, akinek kezdtem mesélni a viccet életszerűen, mint ha velem történt volna meg.
Még bégog se tudtam mondani, erre Karcsibűcsi belevágott,
"nekem meg a tyúkkal volt ilyen történetem!" mondta.
Erre már kíváncsi lettem, hogy tényleg..? ..és mi lett a vége?
Csupa tyúxar lettem, fejezte be az öreg! 😅😆
Amikor befejeztrm, erre felkiáltott Karcsibácsi, vele meg a tyúkkal fordult elő...! 😆😅
Az előző vagyok.
Az utolsó három sor valahonnan, a történet közepéről tolódhatott ée. Az véletlenül kerültboda, mint a tixar Karcsbá farkára.. 😫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!