Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Jó lesz imígyen?

Jó lesz imígyen?

Figyelt kérdés
Vagy amúgyen kérdezzek?

#moderátor #humor #komoly #tiltás #ban #ígyisúgyistörlik
2021. szept. 27. 01:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez olybá tűnik, mintha ilybé tűnne.
2021. szept. 27. 04:32
 2/12 anonim ***** válasza:
67%
Mi az a kulcsszavak? Erre hajtasz? Mert akkor ezen tudunk segíteni.
2021. szept. 27. 06:45
 3/12 Mansour ***** válasza:
100%
Hínnye, azt a makrancos kutyafittyét neki, hogy már azt sem tudja, imígyen-é vagy sem! Meg kéne az ilyet hömpörgetni az aszott ványadékban! Hogy az instállóját ne verje rá arra kótyintott fejire! Ilyent még a disznyó farka se látott, hogy valaki sajáti magára lottyassza rá azt az elgebedt kótyonfittyet ezzel a sunnyadt, imígyen meg amúgyan piszmákolással! Maj' lesz itt nemulass meg ebugatta pátyongatás! De az aztán imígyen lesz!
2021. szept. 27. 12:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hátpedig nemúgy vanaz!

Mer' egyátajján nem mindegy, hogy "imígyen vagy amúgyan".

Aki egy ijjen semmiséges kérdést nem bír sajátagyilag előre megfontoltan ámde határozottan eldönteni, az bijony ne tőccse az időt a klavijatúra bökködésével, hanem mennyen el kapálni.

Ne roncsa itten eszteta a drága levegőt! NA.

2021. szept. 27. 12:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Én a mondó vagyok, ez meg itt a feleségem, Margit.
2021. szept. 29. 18:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát figyelj; számold ki a gravitációs mezejét, és ha beleillik a mikrohullámúsütő kamtummekhanikai lábait stabilizáló gyökökbe, akkor jó lesz. Különben nem. Úgyhogy vigyázz; csak arra figyelj; ha nem jó érték jön ki, akkor validálni kell a komudális percepciót a grancsardmezőről a mátrixban, majd pedig okkulálni kell a piac integritását. Valamint, újrabútolni a szofisztikát. Magyarán, röviden, másszóval: személygépjárműnek kell lenned, vagy madarásznak, hogy megértsd ezt a folyamatot. De ha nincs otthon se madár, se kocsi, akkor seprűnyél is jó, de arra ügyelj nagy gonddal; hogy lilára legyen festve; mert máskülönben megint nem jó. Tehát, értem? Remélem, világosan fogalmaztam; én már ezt mesterfokra fejlesztettem; mesterfokon művelem a rizsázást. Vagyishát, majdnem, de ez így már közelíthet a kívánt állapothoz számításaim szerint; ezért fel kell, hogy szólítsalak, hogy ne felejts el tejért beugrani a kisboltba; mielőtt hazaérsz. ! (Nem nekem vegyél, én nem ott lakok, én szereztem már magamnak, te is végy. Magadnak, családodnak.)
2021. szept. 29. 21:38
 7/12 Mansour ***** válasza:

Igazad lehet, de csak akkor ha ezt ortogonálisan érted minden permutációra. Mert ha nem, és csődöt mond a polimialgiás validációd, akkor a seprőnyél rádől a gépkocsira, az pedig elüti a madarat, és fújhatod az egészet. Persze ha invertálod a seprűnyél szögfüggvényét, akkor még lehet némi esély, de én nem próbálkoznék ezzel. Mert akkor nem lesznek a tenzorok kovariánsak, a seprűnyél impulzusreprezentációja megdőlhet a vektortér diszkrét indexű argumentumán, hacsak nem adjungálsz hozzá egy-két spinort. De akkor meg lehet, hogy kideriválod magad alól az ortonormált bázist, és egyszer csak azt veszed észre, hogy összeomlott a hullámfüggvényed. Na akkor meg már nem tehetsz mást, mint hogy lemész a Minkowski-térre, és elnyalsz egy fagyit. Ha lehet, neonkék színűt és neuralgiás ízesítésűt, ilyenkor az a legjobb. Az jó eséllyel újrabootolja az organikus folyamataidat. De hogy a kérdező számára is legyen ebből valami tanulság: aki ma szofisztikált, az holnap lehet, hogy pár kiló hobbibetont visz haza nejlonzacskóban. A sors nem mindig kedvez az önkéntes jegyszedőknek.

2021. szept. 30. 09:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Ó, hogy miket nem írkál ide eza sok okosember?

/"politikaialgás vakáció", meg "az orrom tormás fázis"/

Tessékmá világosan fogalmazni, hogyaz 1cerű ember is +ércse!

2021. szept. 30. 09:59
 9/12 Mansour ***** válasza:
Kikérem magamnak, én egy eccerű ember vagyok kéremszépen! Csak megrontott az internet! Ezért támogatásra szorulok rá! Lelkileg és anyagilag is! (privátban megírom a számlaszámom)
2021. szept. 30. 10:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Kedves Mansour!

Ha képesvót ijjen nyakficamos hüjeségeket beklaviaturizálni a zinternetbe' hátakkor magát -de facto ésmég pláne de jure- sokmindennek hív6ják, de eccerű embernek nem.

Vagyis-szóval és röviden, magának nincsen semiféle jogosulcsága a támogatásra.

/nadehamégis igény tart rejá, akormeg támogassa magát a mikéleandzséló avvala kézzelfaragot hónajmankójával/ na!

számlaszám.........haggyadmá..... :(

Én vótam a 8-as.

2021. szept. 30. 12:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!