Rossz vagy jó kedvedvan? Miért?
Figyelt kérdés
nekem rossz,találd ki hogy miért (12/l)2010. aug. 31. 16:34
12/20 anonim válasza:
rossz mert holnap suli és félek az új osztálytól. :(
14/20 anonim válasza:
16:57: 12 éves! -.- Akkor nagyvalószínűséggel 6.-ba.
Am nekem rossz, mert olyan beteg érzésem van! :S És olyan bágyadt vagyok...:S
És azért jó, mert be van borulva! :D
12/l
15/20 anonim válasza:
17:23 áhh ne félj töllük:)..nem esznek meg,csak légy magabiztos,és ne hagyd h csicskának kezeljenek;)..ha látják rajtad h beszari vagy akkor ba.sztatni fognak..szval légy magabiztos és haverkodj;)Sok sikert;)
Elötte lévő..a kora alapján gondolom 7ikbe megy;)Én meg 12be^^:D
16/20 anonim válasza:
Szar, mert holnaptól kipróbálom a középsuleszt :S
17/20 A kérdező kommentje:
7.-be megyek, sokak szerint ez az általánosba a legrosszabb :S szerintetek? :( kicsit félek...
2010. szept. 1. 14:36
18/20 A kérdező kommentje:
nem 6. :(
pedig jobb lenne :P
2010. szept. 1. 14:38
19/20 anonim válasza:
ne féljél béke van:P:D..szerintem semmi bonyodalom nincs benne...vagyis hát annyira már nem emlékszek rá,5 éve voltam 7ikes^^...a 8ik az "keményebb" képletesen mivel a tanulmányi eredmény befolyásolja a pályaválasztást,de no para,sikerülni fog mind 2év;):D
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi :) ♥
2010. szept. 1. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!