Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Megmondanád, hogy mégis miért?

Megmondanád, hogy mégis miért?

Figyelt kérdés
Na de tényleg.
2021. szept. 15. 19:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetem. Mikor elmondok egy titkot, mindig meghal egy ártatlan bébifóka. A bébifókák élete pedig fontos.
2021. szept. 15. 20:37
 2/19 A kérdező kommentje:
Ó, erre nem is gondoltam 😔
2021. szept. 15. 22:07
 3/19 Wadmalac ***** válasza:
100%

Ne keress okot. Nincs. Ez csak úgy van és kész.

Kegyetlen világ ez.

boldogítson, hogy a "miért nem"-re ugyanez a válasz.

2021. szept. 16. 09:31
 4/19 A kérdező kommentje:
3., köszi. Most picit megnyugodtam.
2021. szept. 16. 10:19
 5/19 Mansour ***** válasza:
100%
Megmondhatom, ha ennyire kíváncsi vagy rá: tepertős pogiért. Igen, ezért. Ezért mentem be a pékségbe. Őszinteségemért elvárom, hogy te is hasonlóan őszinte legyél velem, ha majd felteszek neked egy kérdést.
2021. szept. 16. 10:37
 6/19 A kérdező kommentje:

5., ezt teljesen megértem! A tepertős pogi finom. Jó étvágyat hozzá!

Számíthatsz az őszinteségemre. ;)

2021. szept. 16. 12:05
 7/19 Mansour ***** válasza:
Rendben, akkor írd le, hogy kivel csináltad legutóbb, hol, milyen körülmények között, meddig, stb. A legapróbb intim részletekre is kíváncsi vagyok! És elvárom a teljes nyíltságot és őszinteséget!!!
2021. szept. 16. 12:41
 8/19 A kérdező kommentje:

Hát jó, legyen. Megígértem.

Otthon történt, a saját konyhámban, tegnapelőtt este. Nagyon vágytam már rá, vártam, hogy megtörténjen. Felcsillant a szemem, amikor belépett az ajtón az illető. A 30 centis farok egészét nem is mindig láttam a folyamat közben, attól függően, hogy éppen merre fordult a cicám a konyhaszekrény tetején... És a végén nagyon finom lett a húsleves.

2021. szept. 16. 13:03
 9/19 Mansour ***** válasza:
100%

Hű, nem is számítottam ilyen szaftos részletekre! Te aztán nem kispályás vagy, tudod hogy kell élni!

Már csak azt nem értem, miért is akartad tudni, hogy miért? A miértek nem tesznek boldoggá. Tudni akarod miért?

2021. szept. 16. 13:45
 10/19 Wadmalac ***** válasza:
100%
Hát én nem teljesen értem, hogyan sikerült a szekrény tetején lévő macskából húslevest főzni.
2021. szept. 16. 13:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!