Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tegyek, ha egy oszladozó...

Mit tegyek, ha egy oszladozó holttestét találtam?

Figyelt kérdés
Egyerdőben találtam, a fél bordája és a lábcsontjai kilátszanak, szemei golyós állagúak, nyaka beesett, arcán már nincs bőr, és a kezei leszakadva a hulla mellett oszladoznak. Véres ruhájuk elszakadtak, és egy kês van a fejénél.

2021. szept. 12. 18:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívd ki az oslói rendőrséget.
2021. szept. 12. 18:22
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Fuss,az egy zombi.
2021. szept. 12. 18:35
 3/18 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2021. szept. 12. 18:36
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Oszlasd fel!
2021. szept. 12. 18:57
 5/18 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2021. szept. 12. 19:12
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

Persze találtad mi? :D

Legalább temesd már el tisztességesen szegénykét, ha már így elbántál vele :D

2021. szept. 12. 20:49
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem én bántam így vele. Ez sértő
2021. szept. 12. 20:53
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Hátha még menthető, kötelességed elsősegélyt alkalmazni, ami szájból szájba történő légzéssel kezdődik, ha megtalálod még a szájának legalább e felét, de ha az is elrohadt már, akkor legalább azt vizsgáld meg, hogy nem e halott német katona az illető?

Mert ha az, akkor vagy a német követséget kell értesíteni, mint volt szövetségesnek, hogy méltó végbúcsút adjanak a hős harcosnak, vagy a helyi zsinagógát, hogy egy kis bosszút állhassanak a meggyalázással a pribéknek, ám ha a török idők óta rohad a hulla, akkor csak a körülmetélése dönthet arról, hogy mohamedán volt e, vagy keresztény.

Első esetben a bevándorlási hivatal az illetékes, akik megvizsgálják, hogy regisztrált volt e az Ali basa, vagy illegális migránsnak vehető, mert akkor a Helsinki Bizottság ügyvédei fognak majd perelni a rossz bánásmód miatt, de ha hazánkfia, akkor a Dobó István Hagyományőrző Társaság temetteti el, mint saját halottját.

Ha viszont a kukacát megették a kukacok, akkor a régészet és őslénykutatót kell hívni, majd ők megállapítják a rendszertani besorolását és a pontos korát a leletnek, de ha lopott holmi is van mellette, akkor az Országos Roma Képviselet fogja majd végső nyughelyére helyezni az elhunytat.

2021. szept. 12. 21:12
 9/18 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi. Hahaha.
2021. szept. 12. 21:19
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Olvass a Holtak Könyvéből, hátha feltámad. A ganétúrókkal meg majd kezdünk valakit.
2021. szept. 12. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!